Δύο διαζύγια στα Χανιά

Παρελθόν από τους Κυανόλευκους οι Άγγελος Ζιούλης, Βαγγέλης Ξεπαπαδάκης.

Τα Χανιά αποδέσμευσαν τον 27χρονο αμυντικό, Άγγελο Ζιούλη (5 συμμετοχές, 1 γκολ) και τον 24χρονο μέσο Βαγγέλη Ξεπαπαδάκη (1 συμμετοχή). Οι ανακοινώσεις:

«Η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ανακοινώνει την, κοινή συναινέσει, λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Αγγελο Ζιούλη. Ο 27χρονος αμυντικός, ο οποίος αγωνίστηκε και τίμησε τη φανέλα της ομάδας μας σε δυο διαφορετικές περιόδους, συνέβαλε τα μέγιστα στην αγωνιστική άνοδο των Χανίων, όντας από τους πιο σταθερούς ποδοσφαιριστές σε απόδοση.

Ο έμπειρος Έλληνας αμυντικός ήρθε για πρώτη φορά στην ομάδα μας το 2017 παραμένοντας μέχρι το 2019. Επέστρεψε τον Ιανουάριο του 2021 και ήταν εκ των αρχηγών της ομάδας μας. Αγωνίστηκε συνολικά σε 91 παιχνίδια ενώ σημείωσε 3 γκολ. Ευχαριστούμε, από καρδιάς, τον Άγγελο για τη σημαντική προσφορά του και του ευχόμαστε, ολόψυχα, καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Βαγγέλη Ξεπαπαδάκη. Τον ευχαριστούμε για τη μέχρι τώρα αγωνιστική του προσφορά και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του».

Last modified onΠέμπτη, 12 Ιανουάριος 2023 16:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep