Επιβεβαίωση για Μανουσάκη

Τα Χανιά ανακοίνωσαν τον 24χρονο πρώην επιθετικό του ΠΟΤ Ηρακλή.

Το ρεπορτάζ του FL News που ήθελε τον Γιώργο Μανουσάκη να μετακινείται στα Χανιά από τον ΠΟΤ Ηρακλή επιβεβαιώθηκε. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον 24χρονο Γιώργο Μανουσάκη ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Ο γεννημένος στο Ηράκλειο στις 10 Απριλίου 1998 επιθετικός, πραγματοποίησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις Ακαδημίες του Εργοτέλη. Το 2016 σε ηλικία 18 ετών έγινε επαγγελματίας από τους «κιτρινόμαυρους», ενώ στη συνέχεια δόθηκε δανεικός στον ΠΑΟ Κρουσώνα. Επέστρεψε στον Εργοτέλη το καλοκαίρι του 2017 όπου παρέμεινε 4 χρόνια στα οποία αγωνίστηκε 59 φορές με 14 γκολ και 5 ασίστ.

Οι καλές του εμφανίσεις, ειδικά την περίοδο 2020-21 όταν και είχε 10 γκολ και 4 ασίστ σε 27 συμμετοχές, τον οδήγησαν στην Super League 1 όπου αγωνίστηκε με την φανέλα του ΠΑΣ Λαμία. Τη σεζόν 2021-22 αγωνίστηκε με την ομάδα της Φθιώτιδας σε 17 παιχνίδια, ενώ το περασμένο καλοκαίρι μεταπήδησε στον Ηρακλή με τον οποίο πραγματοποίησε 9 εμφανίσεις.

Ο Γιώργος επέλεξε να αγωνιστεί φορώντας το νούμερο «14» στη φανέλα του. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, το νέο απόκτημα της ομάδας μας προχώρησε στην παρακάτω δήλωση στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ Χανιά: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στα Χανιά. Θέλω να ευχαριστήσω διοίκηση και προπονητές για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν ώστε να έρθω στα Χανιά και ανυπομονώ να μπω στο γήπεδο και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τον στόχο της!».

Last modified onΔευτέρα, 16 Ιανουάριος 2023 18:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep