Μπήκε ο Σμυρλής

Ο Αλέξανδρος Σμυρλής μπήκε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να μπουν και οι Κονέ - Κωνσταντινίδης. Ο Αλέξανδρος Σμυρλής μπήκε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να μπουν και οι Κονέ - Κωνσταντινίδης.

Αρχίζουν να λύνονται τα προβλήματα που έχει ο Ηρόδοτος στην επιθετική γραμμή, αφού επιστρέφουν στις προπονήσεις Σμυρλής, Κονέ, Κωνσταντινίδης. 

Η επιθετική λειτουργία στο φιλικό με τον ΑΟΧ Κισσαμικό ήταν κάτι στο οποίο στάθηκε ο τεχνικός του Ηροδότου, Μανώλης Παπαματθαιάκης, αλλά ξεκαθάρισε πως χρειάζεται να επιστρέψουν όλοι οι ποδοσφαιριστές του για να δουλέψει η ομάδα με τον τρόπο που πρέπει σε αυτό τον τομέα. Σιγά, σιγά λύνονται όμως τα προβλήματα για τον Έλληνα τεχνικό, ο οποίος είδε τον Αλέξανδρο Σμυρλή να μπαίνει στον κανονικό ρυθμό προπόνησης και έτσι να αποκτά μια λύση ενόψει του αγώνα της Κυριακής (16/9) με τον Κιθαιρών Καπαρελλίου.

Παράλληλα οι Κωνσταντινίδης και Κονέ συνεχίζουν να ανεβάζουν ρυθμούς και αναμένεται να προλάβει τουλάχιστον ο ένας από τους δύο να έχουν μπει στο πρόγραμμα από την Τετάρτη (12/9) ώστε να έχει πάρει προπονήσεις πριν από την πρώτη επίσημη αναμέτρηση της ομάδας για την φετινή χρονιά.  

Από τις προπονήσεις απουσιάζει και ο Ορέστης Μάκο, ο οποίος έχει μεταβεί στην Αθήνα ώστε να κανονίσει τα έγγραφα της στρατιωτικής του αναβολής.  

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep