Ξενοδόχοφ ο Ηρόδοτος

Ο Γκενάντι Ξενοδόχοφ θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ηρόδοτο. Ο Γκενάντι Ξενοδόχοφ θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ηρόδοτο.

Στην απόκτηση του Γκενάντι Ξενοδόχοφ προχώρησε ο Ηρόδοτος, ο οποίος περιμένει και το δελτίο του Ζαμπορόβσκι. 

Δύο δελτία περιμένουν οι άνθρωποι του Ηροδότου ώστε να υπάρξει νέο αίμα στην αναμέτρηση της Κυριακής με τον Αιγινιακό και ο τεχνικός Γιώργος Λυρώνης να έχει περισσότερες λύσεις στη διάθεσή του. Εκτός από τον Πολωνό, Ράφαελ Ζαμπορόβσκι, υπάρχει πλέον και η εκκρεμότητα με τον Γκενάντι Ξενοδόχοφ.

Ο 30χρονος τερματοφύλακας ήταν στην ομάδα του Διαγόρα στο πρώτο εξάμηνο της σεζόν και στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. Στο πρωτάθλημα της Football League έχει 79 αγώνες, ενώ έχει σημειώσει και ένα γκολ με τα χρώματα της Λάρισας με προώθηση στις καθυστερήσεις.  

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΑΙΓΙΝΙΟ 

Επιστροφή στα καλά αποτελέσματα θέλει ο Ηρόδοτος, ο οποίος προέρχεται από πέντε διαδοχικές ήττες στο πρωτάθλημα και αναζητά την αλλαγή της ψυχολογίας του, αλλά και το χαμένο έδαφος στην βαθμολογία. Η αποχώρηση του Αρμάντο Φουτσίνι που επέλεξε την Εθνική Καμερούν από την ομάδα της Κρήτης έφερε πάλι στην κορυφή της τεχνικής ηγεσίας τον Γιώργο Λυρώνη που είχε μείνει στο τεχνικό επιτελείο.

Ο 51 ετών προπονητής είχε συνδέσει το όνομά του με τις τελευταίες επιτυχίες της ομάδας της Νέας Αλικαρνασσού και τώρα θα κληθεί να το επαναλάβει με σαφώς πιο αποδυναμωμένο ρόστερ και πολλά νέα πρόσωπα. Η ομάδα θα αναχωρήσει από την Κρήτη το Σάββατο (19/1) για τη Θεσσαλονίκη με αεροπλάνο και θα αντιμετωπίσει τον Αιγινιακό την Κυριακή (20/1 - 14:00).

Στην αποστολή θα βρίσκονται οι εξής 16 ποδοσφαιριστές, με τον Κονέ να είναι τιμωρημένος: Κασμερίδης, Τσιλιγγίρης, Γραικός, Μουκίδης, Σιαλμάς, Χατζηλιάδης, Κασαπάκης, Νύκταρης, Αργκιλέσι, Φραγκουλάκης, Τουγλής, Δαμιανάκης, Αμαραντίδης, Κλινάκης, Γιαλούσης, Αγγελούδης.

Last modified onΣάββατο, 19 Ιανουάριος 2019 18:57

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep