Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Περνάει... ξανά μπάι ο Απόλλων

Ο Άρης αναμένεται να αποσυρθεί από το Κύπελλο και ο Απόλλων 1926 θα περάσει ξανά χωρίς αγώνα στη δεύτερη φάση.

Την περσινή σεζόν ήταν η Ζάκυνθος που δεν κατέθεσε το παράβολο συμμετοχής στο Κύπελλο, με αποτέλεσμα ο Απόλλων 1926 να περάσει χωρίς αγώνα στη 2η φάση του θεσμού. Η κληρωτίδα έβγαλε φέτος Άρη για τους Πόντιους, οι οποίοι ενημερώθηκαν για το ψήφισμα Γ' Εθνικής της ΚΜΑ και τις διαδικασίες που γίνονται, προκειμένου οι «κίτρινοι» να δηλώσουν την απόσυρσή τους από τη διοργάνωση. Έτσι, όλα δείχνουν ότι το πρώτο επίσημο παιχνίδι τους θα γίνει τέλη Σεπτεμβρίου για το πρωτάθλημα.

Τέλος ο Εμπαγιέ 

Στα μεταγραφικά, συνεχίζονται οι προσπάθειες απόκτησης του Νταμιάν Μπελόν από τον Παναιτωλικό, ενώ ο Αλέξης Αλεξίου αναμένεται να δοκιμάσει έναν Κροάτη επιθετικό και έναν Γκανέζο μεσοεπιθετικό. Αντίθετα, παρελθόν αποτελεί ο Μοχάμεντ Εμπαγιέ. Όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ: «H Π.Α.Ε. Απόλλων 1926 ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον Μohamed Embaye.

Ο ποδοσφαιριστής την Δευτέρα 18 Αυγούστου υπέπεσε σε σοβαρό πειθαρχικό παράπτωμα και ύστερα από χθεσινή συνάντηση των κυρίων Ανατολίτη, Λουϊζίδη,Ζαπρόπουλου και του εκπροσώπου του στα Τρία-Πέντε Πηγάδια αποφασίστηκε η λύση της συνεργασίας. Yπήρξε η επιθυμία του εκπροσώπου του Embaye,να παραμείνει ο ποδοσφαιριστής στην Νάουσα μέχρι το τέλος του βασικού σταδίου της προετοιμασίας, επιθυμία που έγινε δεκτή από την διοίκηση της ομάδας».

Last modified onΠαρασκευή, 22 Αύγουστος 2014 10:48

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep