Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Μπορούμε να κάνουμε κάτι καλό»

Ο Γιάννης Γκέσιος τόνισε πως δεν θα έχει πρόβλημα προσαρμογής στον Απόλλωνα 1926 Ο Γιάννης Γκέσιος τόνισε πως δεν θα έχει πρόβλημα προσαρμογής στον Απόλλωνα 1926

Αισιόδοξος για την πορεία που θα διαγράψει ο Απόλλων 1926, εμφανίζεται ο Γιάννης Γκέσιος.

Ο 26χρονος επιθετικός Γιάννης Γκέσιος, που θα συνεχίσει την καριέρα του στον Απόλλωνα 1926, αναφέρθηκε στις συζητήσεις του με τους Μακεδόνες, που αρχικά δεν οδήγησαν σε συμφωνία, ενώ σημείωσε ότι οι Πόντιοι θα είναι ανταγωνιστικοί στο νέο Πρωτάθλημα.

«Ναι, όντως είχαμε μιλήσει ξανά, αλλά δεν τα είχαμε βρει. Πέρασε λίγος καιρός, αλλά σημασία έχει ότι πλέον πώς βρέθηκε η χρυσή τομή και είμαι παίκτης του Απόλλωνα. Άλλωστε, η ομάδα είναι καλή. Έχουμε καλούς παίκτες, έμπειρους, που έχουν παραστάσεις τόσο από τη Σούπερ Λίγκα όσο και από τη Φούτμπολ Λιγκ. Θεωρώ ότι ο τρόπος με τον οποίο μου μίλησε ο πρόεδρος ήταν αυτός, που έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφασή μου. Τα βρήκαμε και δεν υπήρξε κανένα απολύτως θέμα. Συν τοις άλλοις, ένας λόγος παραπάνω είναι ότι ο Απόλλων είναι μία ιστορική ομάδα», υπογράμμισε ο Γκέσιος στη «Metrosport».

Όσο για τη νέα χρονιά, δήλωσε: «Πιστεύω, ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι καλό φέτος. Σίγουρα, θα είναι ένα δύσκολο Πρωτάθλημα. Υπάρχουν καλές ομάδες και υποβιβάζονται πολλές. Οι ΑΕΚ, Ηρακλής και Λάρισα είναι από τα φαβορί για την άνοδο. Όπως και να έχει, όμως, πιστεύω ότι έχουν γίνει καλές κινήσεις στην ομάδα. Είμαι αισιόδοξος. Δεν θέλω να λέω μεγάλα λόγια και ότι πάμε για άνοδο, αλλά μπορούμε να κάνουμε κάτι καλό. Ο σκοπός είναι να φτιάξουμε ανταγωνιστική ομάδα. Με τα περισσότερα παιδιά ήμασταν εξάλλου συμπαίκτες. Με τον Κατσιαρό και τον Ολίσε, αλλά και τον Καπετάνο στον Ολυμπιακό Βόλου, ενώ με τον Δήμου ήμουν στον Αιγινιακό. Είναι σημαντικό. Δεν θα έχω πρόβλημα να προσαρμοστώ, εξάλλου θα είμαι πολύ κοντά και στο σπίτι μου».

Last modified onΤρίτη, 02 Σεπτέμβριος 2014 12:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep