Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ντέρμπι πρόκρισης με Γιάννινα

Η Κέρκυρα επικράτησε 3-0 του Απόλλωνα 1926 και πλέον όλες οι ομάδες του ομίλου είναι στο παιχνίδι της πρόκρισης.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον απέκτησαν οι αναμετρήσεις της τελευταίας αγωνιστικής στον 2ο όμιλο του Κυπέλλου Ελλάδος, αφού η ήττα του Απόλλωνα 1926 με 3-0 στην Κέρκυρα φέρνει και τους τέσσερις μονομάχους σε θέση πρόκρισης. Την πρώτη εβδομάδα του 2015 η ομάδα της Καλαμαριάς θα πρέπει να παλέψει για το αποτέλεσμα στα Γιάννινα ώστε να εξαργυρώσει τη νίκη της επί του ΠΑΟΚ και να πάρει την πρόκριση στους «16» του θεσμού.

Ο Απόλλων δεν άφησε στο πρώτο ημίχρονο πολλά περιθώρια για να απειλήσει την εστία του η Κέρκυρα και έτσι πήγε με το 0-0 στα αποδυτήρια. Οι αλλαγές του Μιχάλη Γρηγορίου δημιούργησαν προβλήματα στην άμυνα των φιλοξενούμενων, με τον Χαβίτο να δημιουργεί κινδύνους, τον Αλέξανδρο Κόντο να παίρνει περισσότερες πρωτοβουλίες και τελικά να φτάνει στο γκολ από το σημείο του πέναλτι στο 77ο λεπτό με την εκτέλεση του Γκόμεζ.

Ο Χαβίτο στη συνέχεια έφυγε δύο φορές στην κόντρα και έγραψε με ισάριθμα σουτ το τελικό 3-0 για την Κέρκυρα.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Kουτζαβασίλης, Βλάχος, Παρασκευαΐδης, Ρόχας, Καρντόσο (57' Ανδρεόπουλος), Κρητικός, Κόντος, Μπόρχα, Ντιμιτρόφσκι, Κανακούδης (61' Γκόμεζ), Γεωργακόπουλος (46' Χαβίτο).

ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 (Θωμάς Γράφας): Π. Παπαδόπουλος, Παπαστεριανός, Κουρούπης, Μπερτέν, Βαγγελόπουλος, Μπιτσάκος (30' Μπιτσάκος), Ακασού, Νατσιόπουλος, Ευσταθίου (57' Β. Παπαδόπουλος), Τσούτσης (62' Γαλανόπουλος), Γκέσιος.

Διαιτητής: Μήτσιος (Ηπείρου)
Βοηθοί: Μπαλτάς (Αχαΐας), Μαγιάννης (Άρτας)

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ 

84' ΓΚΟΛ 3-0 Ο Κόντος άνοιξε στον Χαβίτο που έφυγε πάλι στην πλάτη της άμυνας και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

78' ΓΚΟΛ 2-0 ο Χαβίτο έφυγε στην πλάτη της άμυνας του Απόλλωνα και με ωραίο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

77' ΓΚΟΛ 1-0 Ο Γκόμεζ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Απόλλωνα και είχε κερδίσει ο Κόντος σε ανατροπή από τον Μπερντέν.

76' ΚΙΤΡΙΝΗ ο Μπερντέν για την ανατροπή του Κόντου στην περιοχή.

65' ΚΙΤΡΙΝΗ στον Π. Παπαδόπουλο του Απόλλωνα.

62' Γαλανόπουλος αντί Τσούτση για τον Απόλλωνα.

57' Παπαδόπουλος αντί Ευσταθίου για τον Απόλλωνα και Ανδρεόπουλος αντί Καρντόσο για την Κέρκυρα

46' Χαβίτο αντί Γεωργακόπουλου με την έναρξη του δεύτερο μέρος

ΗΜΙΧΡΟΝΟ

40' Η Κέρκυρα διατηρεί τον έλεγχο της μπάλας χωρίς ουσιαστική φάση.

31' ΕΥΚΑΙΡΙΑ για τον Απόλλωνα, με τον Γκέσιο να γυρίζει την μπάλα στο πέναλτι και τον Ευσταθίου να μην μπορεί να στείλει την μπάλα στα δίχτυα με προβολή.

30' Ολίσε αντί Μπιτσάκου που τραυματίστηκε και δεν μπορεί να συνεχίσει για τον Απόλλωνα

20' H Κέρκυρα έχει την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν μπορεί να βρει τους χώρους για να κάνει επικίνδυνες φάσεις και μέχρι τώρα έχει αρκεστεί σε μερικά γεμίσματα χωρίς ουσία στην περιοχή. 

9' Φάση διαρκείας στην περιοχή του Απόλλωνα με τους ποδοσφαιριστές της Κέρκυρας να μην μπορούν να κάνουν τελική προσπάθεια σε τρεις περιπτώσεις.

Last modified onΠέμπτη, 30 Οκτώβριος 2014 18:40

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep