Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Παρελθόν ο Γράφας!

Ο Απόλλων 1926 αποφάσισε τη λύση της συνεργασίας με τον Θωμά Γράφα!

Ημέρα αλλαγής προπονητών αποδείχτηκε το Σάββατο (01/11). Μετά την ΑΕΛ μία ακόμα ομάδα του 2ου ομίλου, ο Απόλλων 1926 έδειξε την έξοδο στον προπονητή, με τον Θωμά Γράφα να αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο. Ο 44χρονος είχε βάλει στόχο τα πλέι οφ, αλλά σε τρία ματς πρωταθλήματος ο απολογισμός του ήταν 0-1-2, ενώ ηττήθηκε και στο Κύπελλο από την Κέρκυρα (3-0).

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βασίλης Ανατολίτης μετά τα...γκάζια στα αποδυτήρια, συναντήθηκε με τον Γράφα και οι δύο άνδρες αποφάσισαν να χωρίσουν οι δρόμοι τους για το καλό της ομάδας. Μάλιστα, η ΠΑΕ τον ευχαρίστησε και του ευχήθηκε καλή συνέχεια στην προπονητική του καριέρα.

Ο Γράφας δήλωσε μετά την αποχώρησή του: «Είναι μια απόφαση που λήφθηκε από κοινού, έχοντας ως αποκλειστικό γνώμονα το καλό της ομάδας. Ευχαριστώ πολύ τον κ. Ανατολίτη για την συνεργασία μας, που ήταν άψογη. Όσο συνεργάστηκα με τον Απόλλωνα, δεν μου έλειψε το παραμικρό. Παράγοντες σαν τον κ. Ανατολίτη κοσμούν το ελληνικό ποδόσφαιρο. Εύχομαι στον Απόλλωνα να βρει τον δρόμο του και να πετύχει το καλύτερο δυνατό.

"Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου και όσους συνέβαλαν στο έργο μου. Φεύγω σαν φίλος από μια μεγάλη και ιστορική ομάδα. Ήταν τιμή για μένα, που κάθισα στον πάγκο του Απόλλωνα».

Last modified onΣάββατο, 01 Νοέμβριος 2014 19:34

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep