Κανονικά ο Ηλιάδης

Κανονικά συνεχίζεται η προετοιμασία του Απόλλωνα Πόντου για την αναμέτρηση με την Παναχαϊκή στην Πάτρα. Κανονικά συνεχίζεται η προετοιμασία του Απόλλωνα Πόντου για την αναμέτρηση με την Παναχαϊκή στην Πάτρα.

Στον Απόλλωνα Πόντου συνεχίζουν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με την Παναχαϊκή στην Πάτρα χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

[googlead][/googlead]
Βάρος στην τακτική έδωσε στην προπόνηση της Πέμπτης (12/4) το τεχνικό επιτελείο του Απόλλωνα Πόντου και δούλεψαν αρκετά σε τομείς που θα αντιμετωπίσουν στον αγώνα της Κυριακής (15/4) με την Παναχαϊκή στην Πάτρα. Ο προπονητής της ομάδας, Δημήτρης Καλαϊτζίδης, ανέλυσε στους ποδοσφαιριστές του στοιχεία του παιχνιδιού της Παναχαϊκής και τους δούλεψε στις αντιδράσεις τους πάνω σε αυτά.

Από την προπόνηση δεν έλειψε κανείς, αφού μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα και ο Αντώνης Ηλιάδης που την Τετάρτη (11/4) έκανε ατομικό λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό και κρίθηκε σκόπιμο να χαμηλώσει ρυθμούς.

Η μοναδική απουσία που έχει για τον αγώνα της Πάτρας η ομάδα του Απόλλωνα Πόντου είναι αυτή του Δημήτρη Αμαραντίδη που είναι τιμωρημένος.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep