«Σπουδαίος πόντος»

Θετικό αποτέλεσμα χαρακτήρισε την εκτός έδρας ισοπαλία του Απόλλωνα Σμύρνης κόντρα στη Νίκη Βόλου ο Αλέκος Βοσνιάδης.

Ο τεχνικός της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» απένειμε τα εύσημα στον τερματοφύλακά του, Δημήτρη Κοτταρά, ο οποίος βρέθηκε σε καλή ημέρα και βοήθησε την ομάδα του να μην φύγει ηττημένη από το Πανθεσσαλικό Στάδιο.Παράλληλα μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του για τον βαθμό της ισοπαλίας:

«Για εμάς είναι θετικό αποτέλεσμα το σημερινό απέναντι σε μία δύσκολη έδρα και μία καλή ομάδα, όπως είναι η Νίκη Βόλου, που μου έχει κάνει εντύπωση. Ο τερματοφύλακάς μας ήταν σε καλή μέρα και οι γηπεδούχοι είχαν και άλλες ευκαιρίες για να πετύχουν γκολ. Όμως, έχω πει ξανά ότι ο Απόλλων Σμύρνης θα είναι μαχητική και ανταγωνιστική ομάδα. Κάναμε φάσεις, είχαμε την τύχη να ισοφαρίσουμε.

Ήμασταν άτυχοι, γιατί ο Κοτταράς θα μπορούσε να είχε δεχθεί άλλο γκολ και όχι αυτό με το οποίο προηγήθηκε η Νίκη. Εμείς δεν αφήνουμε το παιχνίδι, το κυνηγάμε μέχρι το τέλος. Συγχαρητήρια στα παιδιά, τα οποία πήραν ένα σπουδαίο πόντο. Καλή συνέχεια στη Νίκη, η οποία έχει καλούς παίκτες».

«Θετικό αποτέλεσμα για τον Απόλλωνα»
Στο γεγονός ότι οι παίκτες του Απόλλωνα Σμύρνης πάλεψαν μέχρι το τέλος το ματς κόντρα στη Νίκη Βόλου, και ανταμείφθηκαν με το βαθμό της ισοπαλίας στάθηκε ο Δημήτρης Κωνσταντίνου.

Ο αρχηγός του Απόλλωνα επισήμανε ότι η ισοπαλία λογίζεται ως θετικό αποτέλεσμα για την ομάδα του: «Για εμάς, έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς, λογίζεται ως θετικό αποτέλεσμα το σημερινό. Τα παιχνίδια τελειώνουν στο 90΄. Δεχθήκαμε ένα γκολ από λάθος του τερματοφύλακά μας. Ανταπεξήλθαμε, το παλέψαμε και πήραμε το βαθμό της ισοπαλίας. Συνεχίζουμε.

Θέλουμε να εκμεταλλευτούμε το ρεπό μας και στην Κρήτη κόντρα στον Εργοτέλη, να πάμε για το θετικό αποτέλεσμα».

Last modified onΤετάρτη, 03 Οκτώβριος 2012 20:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep