Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Χάσαμε με ανύπαρκτο πέναλτι»

Ο Δημήτρης Καραδέμητρος μίλησε για το πρώτο παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Απόλλωνα, στο Ηράκλειο.

Ο έμπειρος μέσος της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» τοποθετήθηκε στον Athletic Radio 104,2, ενόψει και της ρεβάνς του Σαββάτου στη Ριζούπολη: «Θεωρώ ότι μπορούμε να διεκδικήσουμε την πρόκριση επί ίσοις όροις. Θέλουμε να κλείσουμε ιδανικά την χρονιά. Είναι πρόκληση για μας να αποκλείσουμε μία ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας. Ελπίζω να γίνει ένα ωραίο ματς».

Όσο για το πρώτο ματς: «Το πρώτο ματς το είδα την τηλεόραση. Πιστεύω ότι χάσαμε με ένα ανύπαρκτο πέναλτι. Είχαμε καλή απόδοση μολονότι δεν έπαιζαν οι βασικοί μας. Το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία. Το 1-0 δίνει προβάδισμα στον ΟΦΗ, αλλά δεν έχει κριθεί κάτι. Θα πρέπει να μπούμε δυνατά από την αρχή για να το ανατρέψουμε».

Για την πορεία του Απόλλωνα ο 29χρονος δήλωσε: «Είμαστε μία ιστορική ομάδα με κόσμο. Είναι καλό για μας που είμαστε πρώτοι στο δύσκολο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ. Ο Απόλλωνας δεν χτίστηκε με μοναδικό σκοπό την άνοδο όμως τρώγοντας έρχεται η όρεξη. Κάθε ματς είναι ξεχωριστό και παλεύουμε για την νίκη. Είναι νωρίς ακόμα αν και είμαστε ικανοποιημένοι από την πορεία μας».

Για τον τραυματισμό του: «Ο τραυματισμός μου ήταν αρκετά σοβαρός. Έμεινα έξι μήνες εκτός δράσης αφού έπαθα ρήξη χιαστών. Τώρα είμαι καλά και ο προπονητής μου θα κρίνει πότε θα αγωνιστώ ξανά στο βασικό σχήμα. Ιατρικά είμαι έτοιμος 100%».

Last modified onΠέμπτη, 20 Δεκέμβριος 2012 15:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep