Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Κιάσσος: «Γι' αυτό έφυγα»

Ο έμπειρος μπακ-χαφ αναφέρθηκε στους λόγους που αποχώρησε από τον Πανσερραϊκό.

Μιλώντας στην εκπομπή Γκολ & Σκορ και στη Λένια Ιωαννίδου, «στο Ράδιο Εεπιλογές 105,5», ο Κώστας Κιάσσος εξήγησε ότι η όχι τόσο καλή οργάνωση και το οικονομικό κομμάτι αποτέλεσαν μέρος της απόφασης του, όπως επίσης και ένα προσωπικό θέμα που συζήτησε με τον πρόεδρο και δεν βρέθηκε λύση. «Καθοριστικό ρόλο έπαιξε η έλλειψη προπονητικών εγκαταστάσεων. Αναγκαζόμασταν να πηγαίνουμε σε διαφορετικά γήπεδα, τα οποία δεν ήταν και στην καλύτερη κατάσταση για να προπονηθούμε» είπε.

 

Άφησε αιχμές για τους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα στον Πέτρο Θεοδωρίδη, λέγοντας ότι «ένας πρόεδρος από μόνος του, όσο και να θέλει, δεν μπορεί να τα καταφέρει αν δεν έχει και τα κατάλληλα άτομα γύρω του». Ευχαρίστησε τον κόσμο του Πανσερραϊκού και τόνισε ότι «φεύγω με τις καλύτερες εντυπώσεις». Μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Μιχάλη Γρηγορίου και επεσήμανε πως προπονητής και πρόεδρος δεν ήθελαν να φύγει από την ομάδα, γι' αυτό και δυσκολεύτηκε μέχρι να μείνει ελεύθερος.

 

«Είχα αποφασίσει να φύγω για να ξεκουραστώ και πριν μιλήσω με οποιαδήποτε ομάδα, ο Απόλλων και άλλες ομάδες προέκυψαν μετά. Ο Απόλλων έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον» σχολίασε. Ρώτησε και έμαθε για τις συνθήκες στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» και πείστηκε να συνεχίσει την καριέρα του εκεί. Κατάληξε αναφέροντας ότι δεν γνωρίζει ακόμα αν θα αγωνιστεί στο επόμενο παιχνίδι του Απόλλωνα με τον Πανσερραϊκο, ωστόσο είπε ότι αν του ζητηθεί από τον προπονητή θα μπει στο γήπεδο ανεπηρέαστος.

Last modified onΠέμπτη, 03 Ιανουάριος 2013 19:34

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep