Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Βοσνιάδης: «Λογικά… τελειώσαμε»

Μόνο αν βρεθεί κάτι εξαιρετικό θα συνεχίσει τις μεταγραφές ο Απόλλων Σμύρνης σύμφωνα με τον Αλέκο Βοσνιάδη.

Ο τεχνικός της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» μίλησε στην ΟΠΑΠ TV για τη φετινή πορεία του Απόλλωνα, τους στόχους, τις συνθήκες εργασίας και, φυσικά, την πολιτική των μεταγραφών. Όπως ανέφερε, μόνο αν βρεθεί κάτι εξαιρετικό θα γίνει μία ακόμα κίνηση ενίσχυσης.

Μεταξύ άλλων μίλησε για:

Τον Απόλλωνα: «Δεν περιμέναμε αυτή τη πορεία. Δεν το είχαμε στο μυαλό μας το περασμένο καλοκαίρι. Όταν πήγα στην ομάδα όμως είδα ότι υπάρχει νοικοκυριό, θετική αύρα και φιλόδοξοι ποδοσφαιριστές.»

Τους στόχους της ομάδας: «Γυρίσαμε στη Football League με μειωμένο μπάτζετ και περισσότερες επιφυλάξεις. Ο στόχος ήταν να σωθούμε νωρίς και ό,τι γίνει. Ξέραμε ότι θα πετυχαίναμε τον πρώτο στόχο, ήρθαν και τα καλά αποτελέσματα, ενισχύθηκε και η ομάδα, τώρα έχουμε βάθος και αυτοπεποίθηση. Ο κόσμος σπρώχνει την ομάδα. Μακάρι να μας πάνε όλα καλά».

Τις ιδιαιτερότητες της Football League: «Δεν έχει εφέτος καμία σχέση με τη περσινή. Εμφανίστηκαν μεγάλες ομάδες Ηρακλής, Ολυμπιακός Βόλου, Καβάλα, ομάδες με πολύ κόσμο να τις στηρίζει. Καμία σχέση το πρωτάθλημα φέτος».

Tον κόσμο του Απόλλωνα: «Δεν αγχώνει. Σπρώχνει την ομάδα για τη νίκη. Έχουν ποδοσφαιρική παιδεία. Με τη βοήθειά τους θα το παλέψουμε μέχρι τέλους να επιστρέψουμε στη μεγάλη κατηγορία»

Tον ιδιοκτήτη της ομάδας: «Ο κ.Βελλής έχει λύσει πολλά προβλήματα. Όταν ανέλαβα νόμιζα ότι θα έβρισκα μια ομάδα με τα προβλήματα που έχουν οι ομάδες αυτών των κατηγοριών. Μόνο 2-3 μπορούν να είναι τόσο νοικοκυρεμένες. Το μόνο που μπορεί να αλλάξει είναι το αγωνιστικό μέρος. Να γίνει ακόμα καλύτερος».

Tους ξένους παίκτες: «Είχαμε στόχο να στηρίξουμε πολύ τους Έλληνες κι αποφασίσαμε να μην έχουμε ξένους. Μοναδικός ήταν ο Καμαρά γιατί μας βόλευε. Τώρα ήρθε ο Ντιαλό που έχει τόσα χρόνια στην Ελλάδα κι είναι σαν Έλληνας».

Για τις μεταγραφικές κινήσεις: «Αν δεν είναι κάτι το εξαιρετικό θα το δούμε. Λογικά όμως έχουμε τελειώσει εδώ».

Για τον αγώνα με την Επανομή: «Η προηγούμενή μου ομάδα. Ήμουν τρία χρόνια εκεί. Ήθελα να αλλάξει λίγο ο αέρας. Έτσι έφυγα. Είναι ιδιαίτερο που θα βρεθώ απέναντι σε ανθρώπους που είναι φίλοι. Θεωρώ ότι μόλις ξεκινήσει το παιχνίδι θα πάνε στην άκρη».
Η ευχή για το 2013: «Καλύτερες μέρες όχι μόνο στο ποδόσφαιρο, αλλά και στη ζωή μας. Υπάρχουν ομάδες που ζουν μέρα με τη μέρα. Ευτυχώς εμείς δεν είμαστε σε αυτή τη κατηγορία. Να γυρίσει ο κόσμος στα γήπεδα».

Last modified onΠαρασκευή, 11 Ιανουάριος 2013 14:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep