Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Τρίο απόντων ο Απόλλων

Χωρίς Καμαρά, Διαμάντη, Χιντζίδη ο Απόλλων Σμύρνης στα Γιαννιτσά.

Την πρώτη εκτός έδρας νίκη έπειτα από δύο διαδοχικές ήττες μακριά από τη Ριζούπολη θέλει να πανηγυρίσει την Κυριακή (20/01) στα Γιαννιτσά ο πρωτοπόρος Απόλλων Σμύρνης. Η κόπωση από τον αγώνα Κυπέλλου με τον Πανθρακικό είναι δεδομένη και ο τεχνικός, Αλέκος Βοσνιάδης ζήτησε από τους παίκτες του να μην επηρεαστούν από τα προβλήματα της ομάδας της Πέλλας.

Παράλληλα, όμως προβλήματα έχει και ο Απόλλων. Ο Χιντζίδης θα είναι απών λόγω τιμωρίας, ο Διαμάντης λόγω τραυματισμού στον δικέφαλο, ενώ από την αποστολή αποκλείστηκε και ο Καμαρά. Ο Αφρικανός που είχε αποβλήθεί απέναντι στον Πανσερραϊκό εξέτισε την ποινή του απέναντι στην Αναγέννηση Επανομής, αλλά δεν συμπεριλήφθηκε στις επιλογές της τεχνικής ηγεσίας, γιατί στο ίδιο ματς είχε δηλωθεί να εκτίσει ποινή τεσσάρων κίτρινων. Εκτός έμεινε και ο νεοαποκτηθείς Γιώργος Μπάρκογλου. Στη μεσαία γραμμή, δίπλα στον Τσεμπερίδη θα αγωνιστεί ο Διαμαντίδης και αντί του Χιντζίδη θα παίξει ο Κρουσταλέλης.

Η αποστολή: Κοτταράς, Γουμάγιας, Κρουσταλέλης, Κιάσσος, Χατζηζήσης, Δεληζήσης, Ιασωνίδης, Κύργιας, Κωνσταντίνου, Τσεμπερίδης, Διαμαντίδης, Λεοντίου, Καραδέμητρος, Κατσίκης, Τσιλιγκίρης, Φαρινόλα, Μανιάς, Καραμαλίκης, Ντιαλό.

Last modified onΣάββατο, 19 Ιανουάριος 2013 20:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep