Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Η κατάντια του ελληνικού ποδοσφαίρου»

Και νέα δήλωση κατά της διαιτησίας από τον πρόεδρο του Απόλλωνα, Σταμάτη Βελλή.

Ο ιδιοκτήτης της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» μετά τα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τη Νίκη Βόλου, έκανε την ακόλουθη δήλωση και στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ: 

 

«Είναι κατάντια του ελληνικού ποδοσφαίρου να πρέπει να σχολιάζουμε τη διαιτησία αντί τον αγώνα! Το ρόλο που από τις αρχές του δεύτερου γύρου έχει αρχίσει να παίζει η διαιτησία στο Πρωτάθλημα της Football League δεν χρειάζεται να τον σχολιάσω. Είναι προφανής στα μάτια οποιουδήποτε καλόπιστου φιλάθλου. Την περασμένη Κυριακή καρατομήθηκε η Νίκη Βόλου, σήμερα καρατομήθηκε ο Απόλλωνας για επαναλαμβανόμενη φορά. Ποιός ευνοείται; Δύσκολο κουίζ...

Όσο αφορά το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα μας ακόμα μια φορά "πέταξε" το πρώτο ημίχρονο. Έχω ξεκαθαρίσει στους παίκτες μας τι περιμένω από αυτούς ώστε να είμαι και εγώ εντάξει απέναντί τους. Σήμερα, στο πρώτο ημίχρονο δεν έδωσαν αυτό που τους ζήτησα. Τους ξεκαθαρίζω ότι δεν μου αρκεί να δίνουν αυτά που ζήτησα μόνο στο δεύτερο ημίχρονο. Σε αυτούς εναπόκειται να το κάνουν. Δεν αναιρώ ότι τους έχω πει.

Τα συγχαρητήρια μου στην ομάδα της Νίκης Βόλου η οποία σίγουρα δεν ευθύνεται για αυτά που συμβαίνουν και στην οποία εύχομαι μέσα από την καρδιά μου καλή επιτυχία».

Last modified onΤετάρτη, 20 Φεβρουάριος 2013 23:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep