Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Τίμησαν Φριλίγγο, Κόη

Την ετήσια χοροεσπερίδα του πραγματοποίησε το βράδυ της Παρασκευής (1/3) το σωματείο φιλάθλων του Απόλλωνα Σμύρνης, «Αναγέννηση».

Η εκδήλωση έγινε στο μαγαζί «Απολλώνια Λύρα» και το παρών έδωσαν ο προπονητής Αλέκος Βοσνιάδης, ο βοηθός του Ηλίας Παπαθανασίου, ο γυμναστής Γρηγόρης Μπιζάς, ο τεχνικός διευθυντής Παύλος Μυροφορίδης, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Στράτης Χατζηπαναγιώτου και η σύζυγος του μεγαλομετόχου Σταμάτη Βελλή, Νινέττα.
Κεντρικά πρόσωπα της βραδιάς ο γενικός αρχηγός του Απόλλωνα, Στάθης Φριλίγγος και ο προπονητής τερματοφυλάκων, Θανάσης Κόης, οι οποίοι τιμήθηκαν για την πολύχρονη προσφορά τους στην «Ελαφρά Ταξιαρχία». Το παρών έδωσε και αντιπροσωπεία παικτών, την οποία αποτελούσαν οι Κύργιας, Κωνσταντίνου, Καραδέμητρος και Δεληζήσης.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα προπονήθηκε και το Σάββατο (2/3) στη Ριζούπολη και η προετοιμασία για το παιχνίδι της Δευτέρας (4/3) με τον Εργοτέλη θα ολοκληρωθεί την Κυριακή (3/3) με χαλάρωμα. Μοναδικό πρόβλημα αποτελεί αυτό του Κιάσσου, ο οποίος είναι τραυματίας και τιμωρημένος.

Last modified onΣάββατο, 02 Μάρτιος 2013 16:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep