Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Έφεση για Τσεμπερίδη

Καμπάνα τεσσάρων αγωνιστικών στον Αλέξανδρο Τσεμπερίδη και έφεση από τον Απόλλωνα.

Ο μέσος της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» τιμωρήθηκε για την αποβολή του στον αγώνα με τη Δόξα Δράμας με τέσσερις αγωνιστικές. Ωστόσο, ο ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα έχει στο πλευρό του τους «κυανόλευκους» που θα καταθέσουν έφεση, ενώ και ο πρόεδρος, Σταμάτης Βελλής δήλωσε:

«Ανακοινώθηκε η ποινή για τον παίκτη μας Τσεμπερίδη. Κατανοώ και δικαιολογώ πλήρως τον εκνευρισμό του και την αγανάκτηση του. Είδα την επίμαχη φάση σε βίντεο και δεν υπάρχει κανένα πέναλτι. Καμία πρόθεση, κανένα απλωμένο χέρι. Φυσικά και δεν θα του επιβληθεί πρόστιμο από την Διοίκηση γιατί είχε δίκιο. Θα κάνουμε έφεση και ευελπιστούμε σε μείωση της πρωτόδικης απόφασης.

Απευθύνομαι στους παίκτες μας τώρα και τους λέω πως θα πρέπει να συγκρατούν τα νεύρα τους όσο μπορούνε γιατί έτσι βλάπτουμε την ομάδα μας στο αγωνιστικό επίπεδο, και χωρίς να το θέλουμε πέφτουμε στη "φάκα" που μας στήνουν».

Για το ματς με τον Πιερικό, πλην του τιμωρημένου Τσεμπερίδη δεν υπολογίζεται λόγω τιμωρίας και ο Δεληζήσης, ενώ τραυματίες είναι οι Μπάρκογλου, Ντιαλό και Κιάσσος.

 

 

 

Last modified onΣάββατο, 16 Μάρτιος 2013 16:17

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep