Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 69

Απόλλων σε... εγρήγορση

Οι «κυανόλευκοι» πέτυχαν ένα ακόμα τρίποντο που οδηγεί στον τίτλο, αλλά εμφανίζονται προσγειωμένοι και σε ετοιμότητα για τα επόμενα ματς.

Βήμα... πρωταθλητή ήταν αυτό που έκανε στην Άμφισσα ο Απόλλων απέναντι στον Φωκικό. Τον νίκησε με 2-1 και σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα αύξησε τη διαφορά του από τον δεύτερο Ολυμπιακό Βόλου στους πέντε βαθμούς. Ο Αλέκος Βοσνιάδης και οι ποδοσφαιριστές του, ωστόσο, δεν λένε μεγάλα λόγια και τονίζουν ότι ύστερα από δύο με τρία παιχνίδια θα μιλήσουν πιο ξεκάθαρα σχετικά με αυτό που έχουν καταφέρει. Ο τεχνικός της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» ζήτησε από τους παίκτες του να μην υπάρξει χαλάρωση και να παρουσιαστούν το ίδιο σοβαροί και συγκεντρωμένοι και στις επόμενες αναμετρήσεις.
Ενθαρρυντικό για το ντέρμπι που ακολουθεί με την ΑΕΛ είναι ότι οι Φαρινόλα και Χατζηζήσης επιστρέφουν στην αποστολή, ενώ και ο Μπάρκογλου είναι απολύτως έτοιμος να χρησιμοποιηθεί.
Στο μεταξύ η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τη φιλοξενία του Φωκικού στην Άμφισσα, στην οποία αναφέρονται τα εξής: «Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ευχαριστεί την ΠΑΕ Φωκικός Α.Σ. για την άψογη φιλοξενία τόσο των μελών της αποστολής της ομάδας μας όσο και των φιλάθλων του Απόλλωνα στο μεταξύ μας αγώνα στο Δημοτικό Στάδιο Άμφισσας».

Last modified onΠέμπτη, 11 Απρίλιος 2013 20:40

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep