Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

«Θέλουμε το πρωτάθλημα»

Ο Αλέκος Βοσνιάδης μίλησε για τον στόχο του Απόλλωνα…

Μετά τη νίκη (4-2) απέναντι στην ΑΕΛ ο τεχνικός της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» μίλησε για ξεκάθαρο στόχο πλέον, την κατάκτηση του τίτλου. Αναλυτικά δήλωσε: «Μια σπουδαία νίκη απέναντι σε έναν αντίπαλο από τους κορυφαίους του πρωταθλήματος. Πρέπει να διαβάσεις πολύ για να κλείσεις χώρους και να καταφέρεις να διασπάσεις την άμυνα της ΑΕΛ. Πιστεύω πως έχει ελπίδες να πετύχει την απευθείας άνοδο, αλλά και αν δεν το καταφέρει να το διεκδικήσει στα μπαράζ. Είναι μια σπουδαία ομάδα.

Προηγήθηκε, κόντρα στην ροή της αναμέτρησης και παρότι πιέζαμε φάγαμε το γκολ. Ήμασταν τυχεροί στο τελευταίο λεπτό και κάναμε το 1-1 και στη συνέχεια ευτυχήσαμε να προηγηθούμε στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου. Δείξαμε χαρακτήρα απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα και επιστρέψαμε στο ματς. Ευτυχήσαμε με τον Γιώργο (σ.σ Μπάρκογλου) να κάνουμε και το τέταρτο γκολ στο τέλος και να πετύχουμε μια τεράστιας σημασίας νίκη απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα.

Είναι το δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι που γυρνάμε αποτέλεσμα. Κυνηγάμε πάντα το επόμενο παιχνίδι που τώρα είναι με Καλλιθέα και πηγαίνουμε βήμα, βήμα. Συγχαρητήρια στον κόσμο που μας στηρίζει. Χωρίς μεγάλα λόγια θα πάμε για το επόμενο παιχνίδι και βλέπουμε».

Ηταν η πιο γεμάτη εμφάνιση του Απόλλωνα;

«Έχουμε και άλλα παιχνίδια που δείξαμε πράγματα και τις δυνατότητες μας. Έγινε ένα παιχνίδι που το χάρηκε ο κόσμος, μακάρι να έρθουν και άλλα μέχρι το τέλος και η ομάδα να επιστρέψει μετά από χρόνια εκεί που της αξίζει και περιμένει ο κόσμος της».

Εννέα βαθμούς από τον τέταρτο και με το ρεπό να το έχετε κάνει. Πότε θα πείτε πως ανέβηκε η ομάδα;

«Δεν πρέπει αυτό να γίνει και μαθηματικά; Ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις τι έχει η συνέχεια, αν θυμάστε κάναμε ένα σπουδαίο διπλό με τον Ηρακλή και στη συνέχεια ήρθε η ισοπαλία με την Καλλονή εδώ, που έφερε αναστάτωση. Δεν κοιτάζει ποιον έχει πίσω της η ομάδα. Εμείς θέλουμε την πρώτη θέση. Δύο ανάποδα αποτελέσματα αρκούν για να σε αποσυντονίσουν. Είμαστε πρώτοι τώρα και δεν υπάρχει κάτι άλλο από αυτό. Προχωράμε μετρημένα, χωρίς λόγια. Θα είμαστε διπλά χαρούμενοι αν πάρουμε την άνοδο και το πρωτάθλημα».

O Γιώργος Μπάρκογλου δήλωσε: «Σήμερα ξέραμε πως ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Πολύ όμορφο ποδόσφαιρο για όσους παρακολούθησαν την αναμέτρηση και θετικό αποτέλεσμα για εμάς. Το θέλαμε πάρα πολύ. Δεχθήκαμε ένα πάρα πολύ όμορφο γκολ κόντρα στην ροή της αναμέτρησης. Ευτυχήσαμε να κάνουμε το 1-1 με αυτογκόλ στο 45 και 46 πήγαμε μπροστά στο σκορ. Εμείς βρήκαμε ψυχικές δυνάμεις, πάθος. Θέλω να συγχαρώ συμπαίκτες μου για τη μεγάλη νίκη. Να ευχηθώ στον Τίμο Καβακά και στον Κώστα Γιώτα καλή συνέχεια. Τους εύχομαι ότι καλύτερο. Να ανέβει στην Α’ Εθνική η ομάδα της Λάρισας. 

Ξεκλείδωμα για καλό φινάλε το γκολ που σημείωσες;

«Σημαντικό να έρχεται ένα γκολ. Θέλω και εγώ από εδώ και πέρα όσο καλύτερα γίνεται»

 

Last modified onΔευτέρα, 15 Απρίλιος 2013 22:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep