Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 67

«Ανδρες είμαστε...»

Ο Απόλλων θα αντιδράσει μετά την ήττα στην Καλλιθέα, σύμφωνα με τον Αλέκο Βοσνιάδη.

Ο Αλέκος Βοσνιάδης αναγνώρισε ότι ο Απόλλων ήταν κατώτερος των περιστάσεων και ηττήθηκε δίκαια στην Καλλιθέα. Παρόλα αυτά υπογράμμισε πως η ομάδα του κρατά την τύχη της ανόδου στα χέρια της και θα αντιδράσει μετά από αυτή την ήττα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού του Απόλλωνα: «Ηταν μία δίκαιη νίκη για την Καλλιθέα και της αξίζουν συγχαρητήρια. Ξεκίνησε πολύ δυνατά το παιχνίδι, ενώ εμείς δεν ήμασταν καλοί, πηγαίναμε σε όλες της φάσεις δεύτεροι στο πρώτο ημίχρονο και έτσι η Καλλιθέα το έκλεισε πάνω στο σκορ. Στο δεύτερο βάλαμε δεύτερο επιθετικό παίκτη, προσπαθήσαμε να γίνουμε πιο επιθετικοί και μετά την ισοφάριση, μέχρι το 65-70 είχαμε το πάνω χέρι. Μετά όμως οπισθοχωρήσαμε, έβαλε η Καλλιθέα τους δικούς της επιθετικούς παίκτες και εμείς προσπαθήσαμε να διαφυλάξουμε το αποτέλεσμα βάζοντας τον Κωνσταντίνου, που είναι πολύ καλός ανασταλτικός χαφ. Τελικά κάναμε ένα δώρο στην Καλλιθέα και εκεί κρίθηκε το παιχνίδι. Της αξίζουν συγχαρητήρια για την καλή της παρουσία. Εμείς πρέπει να δικαιολογήσουμε την κόπωση των παικτών. Δεν τελείωσε κανένα πρωτάθλημα, ούτε είμαστε η άχαστη ομάδα που θα πάει μέχρι το τέλος χωρίς ήττα. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι και θα προσπαθήσουμε να μαζέψουμε τους βαθμούς, που χρειάζονται για να βγάλουμε την ομάδα στην κατηγορία».

Σε ερώτηση για το τι έφταιξε και ο Απόλλων έχασε τη μάχη του κέντρου πραγματοποιώντας μία από τις χειρότερες εμφανίσεις του φέτος, ο τεχνικός του Απόλλωνα είπε: «Δεν κρατήσαμε τη μπάλα και δεν είχαμε πολλούς παίκτες σε καλή μέρα. Επίσης οι παίκτες δεν έκαναν καλή υποδοχή και δεν υπήρχαν στηρίγματα. Δεν μπορείς όμως να λες έτσι μια κουβέντα, χάσαμε το κέντρο... Και αυτό μέσα είναι στα παιχνίδια. Και οι καλές παρουσίες και οι μέτριες παρουσίες. Τα παιδιά είναι δικαιολογημένα. Πρέπει να παραμείνουμε ψύχραιμοι. Οσο πλησιάζουμε προς το τέλος υπάρχει και το άγχος καθώς θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε όσο πιο γρήγορα την κατάσταση. Πρέπει λοιπόν όλοι να προβληματιστούμε για την κακή μας μέρα. Κρατάμε την κατάσταση στα χέρια μας και έτσι θα παραμείνει μέχρι το τέλος. Πρέπει να μας στηρίξει ο κόσμος και να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι. Δεν είναι ώρα τώρα να ψάξουμε τι έφταιξε».

Σε ερώτηση του FL News για το αν αυτή η ήττα, η πρώτη μετά από 13 σερί ματς, επηρεάσει ψυχολογικά την ομάδα, ο κ. Βοσνιάδης μας είπε: «Δεν είμαστε άπειρη ομάδα. Εχουμε έμπειρους ποδοσφαιριστές και πιστεύω θα είμαστε όπως πρέπει στο επόμενο ματς και αποφασισμένοι. Δεν χρειάζεται να φτιάξουμε την ψυχολογία κανενός. Ο καθένας θα τη φτιάξει μόνος του. Ανδρες είμαστε και δεν χρειάζεται να σκεφτούμε πολύ... Υπήρξε όντως μία μέτρια παρουσία και μία κακή εμφάνιση».

Τους παίκτες του Απόλλωνα εκπροσώπησε ο Γιώργος Μπάρκογλου: «Ηταν ένα κακό παιχνίδι για εμάς, κάναμε αβίαστα λάθη και το ματς κύλησε πολύ άσχημα. Η Καλλιθέα ήταν καλύτερη με εξαίρεση ένα 20λεπτο μετά την ισοφάριση, όταν πιέσαμε με αξιώσεις και είχαμε κάποιες ευκαιρίες. Πάντως δεν φτάσαμε στην περιοχή και από ένα λάθος στο τέλος τελείωσε το παιχνίδι. Δεν μπορούμε να σκεφτούμε αυτό το αποτέλεσμα. Θα σκεφτούμε τα λάθη μαζί με τον προπονητή και όλοι από τον πιο μικρό στον πιο μεγάλο θα τα δώσουμε όλα για να καταφέρουμε να κερδίσουμε το επόμενο ματς. Ο στόχος της ανόδου δεν πρέπει να φύγει από το μυαλό μας. Ισως το σημερινό αποτέλεσμα ήταν ένα μάθημα για να συνεχίσουμε με σκυμμένο το κεφάλι. Μπορεί κάποιοι να λένε ότι έχουμε ήδη ανέβει κατηγορία, όμως απομένουν ακόμη επτά αγωνιστικές και ξέρουμε ότι πρέπει να φτύσουμε αίμα για να βγούμε πρωταθλητές. Καλή συνέχεια στην Καλλιθέα»

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep