Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 69

Απόλλων με πίστη

Να ξεχάσουν γρήγορα την ήττα από τον Πανσερραϊκό προσπαθούν στον Απόλλωνα.

Ως κακή παρένθεση βλέπουν το στραβοπάτημα με τα «λιοντάρια» στην «Ελαφρά Ταξιαρχία». Μια κακή παρένθεση που πρέπει άμεσα να κλείσει, όπως χαρακτηριστικά σχολιάζουν. Ναι μεν το πάθημα πρέπει να τους γίνει μάθημα, ωστόσο πλέον χρόνος να αναλύουν διεξοδικά τι πήγε στραβά δεν υπάρχει. Γι' αυτό ήδη η προσοχή στράφηκε στην επόμενη αναμέτρηση, με την Επανομή στη Θεσσαλονίκη.
Πάντως επικρατεί η αισιοδοξία ότι δύσκολα δεν θα αλλάξει κατηγορία ο Απόλλων. Υπάρχει η εκτίμηση ότι με τρεις νίκες οι «κυανόλευκοι» θα αγωνίζονται τη νέα περίοδο στη Σούπερ Λίγκα. Ασφαλώς και στους αγώνες με Επανομή, Γάζωρο και Γιαννιτσά άλλο αποτέλεσμα πλην της κατάκτησης των τριών βαθμών ούτε που θέλουν να σκέφτονται οι άνθρωποι της ομάδας.
Ενόψει Επανομής ο Αλέκος Βοσνιάδης δεν υπολογίζει τον Ιασωνίδη που είναι τιμωρημένος, ένα πρόβλημα στη μέση αντιμετωπίζει ο Μπάρκογλου και μένει να φανεί αν θα είναι διαθέσιμος, αναμονή υπάρχει και με τον Τσεμπερίδη, ενώ επιστρέφει ο Καμαρά. Σταθερά εκτός είναι λόγω τραυματισμού ο Ντιαλό.

Last modified onΠέμπτη, 25 Απρίλιος 2013 16:40

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep