Διαμάντης: «Ένα… βηματάκι»

Ο Δημήτρης Διαμάντης κράτησε χαμηλούς τόνους και απέφυγε να μιλήσει για πρωτάθλημα.

Ο αμυντικός μέσος του Απόλλωνα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη (3-1) απέναντι στην Αναγέννηση Επανομής: «Θα ήθελα να πω πως ήταν μια σημαντική νίκη για μας. Μετράμε αντίστροφα το πρωτάθλημα. Θέλαμε μόνο το τρίποντο. Βλέπουμε ότι πιέζεται πάρα πολύ για τις πρώτες θέσεις και είχαμε πει ότι το μόνο αποτέλεσμα ήταν η νίκη. Δεν ήρθε τόσο εύκολα, βάσει της εικόνας του βαθμολογικού πίνακα.

Η Επανομή είναι σοβαρή ομάδα, μαζεμένη και παρ’ όλες τις συνθήκες που επικρατούν εδώ, δείξαμε ένα σοβαρό πρόσωπο και ευτυχώς κατορθώσαμε να προηγηθούμε στο πρώτο ημίχρονο. Πιστεύω ότι αυτό ήταν το κλειδί της επιτυχίας και ότι το διαχειριστήκαμε σωστά και κερδίσαμε. Καλές γιορτές σε όλους, Καλό Πάσχα και στα αντίπαλα παιδιά υγεία πανω απ’ όλα και ό,τι καλύτερο».

Σε ερώτηση αν ο Απόλλων θα πάρει το πρωτάθλημα, απάντησε: «Έχουμε αρχίσει να μετράμε αντίστροφα, όλοι το σκεφτόμαστε, αλλά αλλάζουν εύκολα τα πράγματα. Πρέπει να είμαστε σοβαροί μέχρι το τέλος και κοιτάμε παιχνίδι παιχνίδι. Αυτή τη στιγμή κάναμε ένα βηματάκι, έχουμε άλλα πέντε. Εμείς πλέον κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με την Αναγέννηση Γιαννιτσών που έχουμε στην έδρα μας, γιατί κρύβει πολλές παγίδες το πρωτάθλημά μας».

ΕΠΑΝΟΜΗ: Λίνα Τσιούλα

Last modified onΚυριακή, 28 Απρίλιος 2013 21:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep