Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 69

Θέλουν πρωτάθλημα στον Απόλλωνα!

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» έχει μείνει 18 αγωνιστικές στην κορυφή της Football League.

Κουτσά στραβά η άνοδος για τον Απόλλωνα Σμύρνης δύσκολα θα χαθεί. Μπορεί μαθηματικά τίποτα να μην έχει κριθεί, ωστόσο το συγκρότημα του Αλέκου Βοσνιάδη έχει την πίστη ότι θα τα καταφέρει. Και σύμφωνα με τα όσα σχολιάζουν οι άνθρωποι της ομάδας δεν θέλουν να συμβιβαστούν απλά με την άνοδο, αλλά στόχος τους είναι να κατακτήσουν και το πρωτάθλημα.
Άλλωστε οι «κυανόλευκοι» αποτελούν τη μοναδική ομάδα φέτος που παρέμεινε τις περισσότερες αγωνιστικές (18!) στην κορυφή της βαθμολογίας. «Αν δεν αξίζουμε εμείς το πρωτάθλημα, τότε ποιος το αξίζει;» λένε μεταξύ τους οι ποδοσφαιριστές.
Επόμενο παιχνίδι για τον Απόλλωνα αυτό στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό. Ο Απόλλων δεν σκοπεύει να κατέβει με αμυντικούς προσανατολισμούς, καθώς όπως χαρακτηριστικά λέγεται: «Όποιος πάει εκεί για να παίξει άμυνα θα χάσει. Είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε και 'μεις το παιχνίδι μας».
Η πρωινή προπόνηση της Παρασκευής (17/5) κύλησε χωρίς απρόοπτα και ως εκ τούτου μοναδικός που θα μείνει εκτός είναι ο Ντιαλό. Ο τεχνικός Αλέκος Βοσνιάδης θα επιλέξει 19 παίκτες στην αποστολή, που θα γίνουν γνωστοί μετά το πρωινό πρόγραμμα του Σαββάτου (18/5).

Last modified onΠαρασκευή, 17 Μάιος 2013 17:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep