«Εμείς πρέπει να ανέβουμε στη Super League»

Ο Απόλλων Σμύρνης έχει 100% το δίκιο με το μέρος του, ισχυρίζεται ο Δημήτρης Κοτταράς με αφορμή την υπόθεση της Κέρκυρας

Δεν φοβούνται ούτε τρομάζουν οι διοικούντες τον Απόλλωνα Σμύρνης σύμφωνα με τον Δημήτρη Κοτταρά. Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας μίλησε στον «Sport24 Radio 103,3» με αφορμή την υπόθεση της Κέρκυρας επισημαίνοντας πως η «Ελαφρά Ταξιαρχία» είναι η ομάδα που πρέπει να ανέβει στη Super League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το τι περιμένει η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης από την Επιτροπή Εφέσεων στην υπόθεση της Κέρκυρας: «Η ιστορία έχει ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό. Από την στιγμή που το έγγραφο αποδείκνυε την εικονική μεταβίβαση και έκανε έκθεση για την αποβολή από το πρωτάθλημα. Όσον αφορά την απόφαση, πρόκειται για σκάνδαλο. Δεν έχει βάση. Ο νόμος είναι ξεκάθαρος. Και για την περίπτωση του Λεβαδειακού, ο ΚΑΠ είναι ξεκάθαρος. Δεν έχει καμία νομική βάση. Το μόνο που μπορεί να γίνει, είναι να υπάρχει ποινή με αφαίρεση βαθμών, τότε μόνο η Λειβαδιά μπορεί να έχει έννομο συμφέρον. Το χαρτί στη δημοσιότητα, με τη μεταβίβαση των μετοχών το έβγαλε ο Λεβαδειακός, το είχε αγοράσει. Αυτή την στιγμή το μελετάμε με το νομικό επιτελείο της ομάδας και κοιτάμε τι θα κάνουμε για να κατοχυρώσουμε τα δικαιώματα μας. Εννοείται ότι εμείς πρέπει να ανεβούμε στη Super League».

Για την σημερινή εκδίκαση στη δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ: «Η Κέρκυρα για εμένα είναι μία υπόθεση που δεν έχει καμία βάση. Και δεν θα είναι οι δικαστές του Πειθαρχικού της Super League, οι οποίοι ευτυχώς παίρνουν σύνταξη και δεν θα ξαναδικάσουν. Η απόφαση δεν θα αυτή που θα περιμένουμε εμείς. Το αυτονόητο θα είναι. Να αποβληθεί η Κέρκυρα από την Super League ή από όλα τα πρωταθλήματα και να παίξει από την Γ΄ Εθνική. Δεν τρομάζουμε, ούτε και φοβόμαστε. Έχουμε 100% το δίκιο με το μέρος μας. Έχει δημιουργηθεί μία νομική βάση για τον Λεβαδειακό, προκειμένου να σωθεί, αλλά αυτό δεν αναφέρεται σε κανένα άρθρο του ΚΑΠ. Ο κύριος Μποροβήλος έχει ενημερωθεί και με εξώδικο από εμάς και δεν γίνεται να μην επικυρώσει την βαθμολογία. Όλο αυτό το παιχνιδάκι ή το ψέμα, δεν μπορεί ο Απόλλων να το αφήσει έτσι. Η καραμέλα του κυρίου Μποροβήλου ότι υπάρχει εκκρεμοδικία δεν στέκει. Δεν έχουμε αφαίρεση βαθμών, αλλά αποβολή. Ο κύριος Μποροβήλος ή λέει ψέματα ή δεν γνωρίζει και δεν έχει ενημερωθεί από τον δικηγόρο της Super League. Ο Απόλλων είναι μία ομάδα που δεν προκαλεί και δεν φωνάζει, έκανε συγκεκριμένες καταγγελίες για την σχέση του με μεγάλη ομάδα και το πως λειτουργεί. Αυτό επιβεβαιώνεται 100%».

Για τις επόμενες κινήσεις σε περίπτωση δικαίωσης της Κέρκυρας ή τυχόν του Λεβαδειακού: «Θα κινηθούμε όπου μπορούμε να κινηθούμε και να αποδείξουμε το αυτονόητο, ότι δεν είμαστε ελέφαντες. Είναι απλό το θέμα και υπάρχει τεράστια παραπληροφόρηση. Πιστεύουμε ότι θα δικαιωθούμε. Όσον αφορά το θέμα του πειθαρχικού της Super League, φυσικά δεν θα μείνει έτσι. Η ομάδα σκέφτεται να κινηθεί κατά των δικαστών για κακοδικία. Όσον αφορά το θέμα του σχεδιασμού για τη νέα σεζόν, υπάρχουν 22 ποδοσφαιριστές που στην Football League, μπορούν να έχουν καλή παρουσία και στην Super League μπορούν να σταθούν. Έχουμε συμφωνήσει με ποδοσφαιριστές και απομένουν τα τυπικά».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep