Νομικά για «ψευδές δημοσίευμα»

Με ανακοίνωσή του ο Απόλλων Σμύρνης διαψεύδει δημοσίευμα περί επεισοδίου μεταξύ προπονητή και τεχνικού διευθυντή.

Η διοίκηση της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» θα κινηθεί νομικά για το «δημοσίευμα που έχει στόχο να προκαλέσει πρόβλημα στην ομάδα», ενώ τονίζεται πως η οικογένεια του Απόλλωνα παραμένει ενωμένη για τον στόχο της ανόδου. Εξάλλου και ο ίδιος ο Δημήτρης Κοτταράς είχε διαψεύσει με δηλώσεις του ότι έχει κακές σχέσεις με τον Μπάμπη Τεννέ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ομάδα μας την Παρασκευή, 19-2-2016, πέτυχε μια πολύ σημαντική νίκη σε μια εξαιρετικά δύσκολη έδρα, που την κατατάσσει σε μία από τις δύο προνομιούχες –για την άνοδο- θέσεις της βαθμολογίας. Δυστυχώς, παρά την μεγάλη προσπάθεια που γίνεται απ’ όλα τα μέλη της ομάδας μας, γίναμε μάρτυρες, για ακόμα μια φορά, ενός νέου ψευδούς και συκοφαντικού δημοσιεύματος από τον γνωστό και μη εξαιρετέο δημοσιογράφο-σεναριογράφο, περί δήθεν επεισοδίου μεταξύ προπονητή και τεχνικού διευθυντή.

Ο στόχος του συγκεκριμένου δημοσιεύματος και του συντάκτη του είναι φανερός και δεν είναι άλλος από το να δημιουργήσει πρόβλημα στη συνοχή της ομάδας και μάλιστα στην πιο δύσκολη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κύριος αυτός θα κληθεί από τη Δικαιοσύνη να απολογηθεί για τα ψεύδη του.

Η οικογένεια του Απόλλωνα είναι και θα παραμείνει ενωμένη, με μοναδικό και αδιατάρακτο σκοπό την άνοδο της ομάδας στη Super League. Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας που βρέθηκαν στις εξέδρες του γηπέδου του Μενιδίου και τους καλούμε να βρεθούν δίπλα στην ομάδα μας στον κρίσιμο αγώνα με την Λαμία».

Last modified onΤρίτη, 23 Φεβρουάριος 2016 15:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep