«Από την κορύφωση, στα χαστούκια»

Δεν βγάζει... αρρώστια ο Απόλλων σύμφωνα με τον Γιώργο Βαζάκα.

Μετά το 1-1 με την Παναχαϊκή , ο προπονητής του Απόλλωνα, Γιώργος Βαζάκας, ανέφερε ότι η ομάδα χρειάζεται να κάνει το 4x4 για να κατακτήσει την 3η θέση. Αναλυτικά όσα είπε: «Είμαι δέκα μέρες στον Απόλλωνα. Ξέρετε όλοι ότι ο Απόλλων χτίστηκε το καλοκαίρι για να ανέβει στη Super League. Από εκεί και πέρα τα τελευταία γεγονότα με την αφαίρεση βαθμών και τα σχετικά, δημιούργησαν ένα πρόβλημα στον Απόλλωνα. Απλούστατα, ενώ με την Καλλιθέα δείξαμε ένα άλλο πρόσωπο, σήμερα δεν μου έδειξε εκείνο το πρόσωπο. Πληρώνει η ομάδα στην έδρα της, εδώ κάνει τις απώλειες.

Κάνει ήττες και ισοπαλίες και αποδεικνύει ότι υπάρχει πρόβλημα. Δεν μπήκαμε καλά στο ματς με την Παναχαϊκή, χάσαμε ένα ημίχρονο. Είχαμε αρκετούς παίκτες έξω από το παιχνίδι. Αν πετυχαίναμε πρώτοι το γκολ θα ήταν όλα διαφορετικά. Ενώ στα αποδυτήρια είπαμε να έχουμε ψυχραιμία και υπομονή, κάπου δεν μας βγήκαν οι προσπάθειες. Στο β' μέρος με την είσοδο του Μπουντόπουλου και του Καμαρά, πιέσαμε, κάναμε πολλές φάσεις. Ακολούθησαν πολλές καθυστερήσεις, έσπασε ο ρυθμός, κάναμε όμως πολλές φάσεις. Σε μια ακίνδυνη φάση αδρανήσαμε και ισοφαριστήκαμε.

Προσπαθώ να κρατήσω τους παίκτες σε εγρήγορση. Πρέπει να παλέψουμε για την 3η θέση. Είναι μεγάλη απώλεια για αυτόν τον Απόλλωνα να μην μπορεί να κερδίσει αυτή την Παναχαϊκή. Πρέπει οι παίκτες να συνηδειτοποιήσουν ότι το πρωτάθλημα δεν τέλειωσε στο ματς της Ελευσίνας, αλλά στις 29 Μαΐου. Πρέπει οι παίκτες να ματώσουν και να κρατήσουν ψηλά την ομάδα. Ο Απόλλων πρέπει να παρουσιαστεί δυνατός μέχρι τις 29 Μαΐου».


-Υπήρξε θέμα υποτίμησης;
«Δεν πιστεύω ότι υποτίμησαν οι παίκτες την Παναχαϊκή. Βλέπω όμως ότι δεν μπορεί να... δώσει η ομάδα. Θέλει να παλέψει και δεν μπορεί. Ο Απόλλων βγάζει κόπωση, δεν μπορεί να αντιδράσει. Ήταν όμως άδικο το αποτέλεσμα. Κάναμε 7-8 ευκαιρίες εξ επαφής».

- Βλέπετε να εκπέμπει μια αρρώστια η ομάδα;
Είναι μια ομάδα που θέλει, αλλά δεν μπορεί. Αυτό βλέπω εγώ. Υπάρχει απογοήτευση. Δεν είναι άρρωστη η ομάδα. Έχει καλά παιδιά και παίκτες που ξέρουν τι θέλουν. Η αφαίρεση βαθμών και οι απώλειες στην έδρα, έπαιξαν το ρόλο τους. Πρέπει να δώσουν την ψυχή τους μέχρι τέλους».

-Χάθηκε σήμερα και η τρίτη θέση;
«Όχι, αλλά πρέπει να κάνουμε τέσσερις νίκες. Μαθηματικά δεν έχει χαθεί τίποτα. Πρέπει να το δείξουμε στο γήπεδο».

-Πιστεύετε ότι το πρόβλημα στην ομάδα είναι ορισμένα πρόσωπα που τη στελεχώνουν;
«Δεν μπορώ να απαντήσω στο πώς στελεχώθηκε. Όλοι στην ομάδα είναι καλά παιδιά. Προσπαθούμε να ταρακουνήσουμε τα παιδιά. Από την κορύφωση η ομάδα, δέχτηκε χαστούκια. Και εμείς σήμερα 16 παίκτες είχαμε διαθέσιμους. Ο Δεληζήσης και ο Γκότοβος ήταν τραυματίες. Το ίδιο και ο Φομίν».

Last modified onΔευτέρα, 09 Μάιος 2016 22:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep