Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

Οι μετοχές στον Ερασιτέχνη

Οι μετοχές του Απόλλωνα Σμύρνης επιστρέφουν πλέον στον Ερασιτέχνη, αφού δεν βρέθηκε λύση επενδυτή για να τις πάρει από τον Σταμάτη Βελλή. Οι μετοχές του Απόλλωνα Σμύρνης επιστρέφουν πλέον στον Ερασιτέχνη, αφού δεν βρέθηκε λύση επενδυτή για να τις πάρει από τον Σταμάτη Βελλή.

Στον Απόλλωνα Σμύρνης δεν βρέθηκε λύση με «επενδυτή» και ο Ερασιτέχνης συγκαλεί έκτακτη Γενική Συνέλευση για να επικυρώσει την απόκτηση των μετοχών.

Η τακτική Γενική Συνέλευση του Απόλλωνα Σμύρνης είχε αποφασίσει μετά από ψηφοφορία να μην πάρει τις μετοχές της ΠΑΕ από τον Σταμάτη Βελλή, αλλά οι ειδικές συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί τον αναγκάζουν να συγκαλέσει έκτακτη Γενική Συνέλευση για να πάρει πίσω την απόφαση του και τις μετοχές. Την Δευτέρα 23 Ιουλίου στο γήπεδο της Ριζούπολης θα γίνει η Γενική Συνέλευση.

Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Το Δ.Σ. του Συλλόγου κατά την έκτακτη συνεδρίαση 11/7/2012 αποφάσισε ομόφωνα και συγκαλεί σύμφωνα με το άρθρο 8 παρ. 2β του ισχύοντος καταστατικού Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μελών του Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ την 23η Ιουλίου 2012, ημέρα Δευτέρα και ώρα 12η μεσημβρινή, στην έδρα του Συλλόγου (Λεωφόρος Ηρακλείου 119 - Αθήνα) και στην αίθουσα τροπαίων του γηπέδου με θέματα:

α) Την ανάκληση της απόφασης της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μελών του συλλόγου στις 20/6/2012 λόγω μεταβολής των συνθηκών

β) Τη λήψη απόφασης για την αποδοχή ή μη της μεταβίβασης των μετοχών του μεγαλομετόχου της Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ΠΑΕ κ. Στ. Βελλή προς τον Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ. Σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημερομηνία, 23/7/2012 και ώρα 18.00, στον ίδιο τόπο με τα αυτά θέματα και θεωρείται ότι βρίσκεται σε απαρτία όσα μέλη και εάν παρευρίσκονται. Δικαίωμα παράστασης και ψήφου στη συνέλευση έχουν τα ταμειακώς εντάξει μέλη του Συλλόγου.

Αθήνα 12 Ιουλίου 2012

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΚΩΝ/ΝΟΣ ΔΕΔΕΣ

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΣΤΕΦ. ΙΝΤΖΟΓΛΟΥ.

.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep