Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Με 23 παίκτες στο βουνό

Ο Αλέκος Βοσνιάδης θα έχει 23 ποδοσφαιριστές μαζί του στην προετοιμασία της ομάδας του Απόλλωνα στα Τρία Πέντε Πηγάδια. Ο Αλέκος Βοσνιάδης θα έχει 23 ποδοσφαιριστές μαζί του στην προετοιμασία της ομάδας του Απόλλωνα στα Τρία Πέντε Πηγάδια.

Ο Απόλλων Σμύρνης αναχωρεί με 23 ποδοσφαιριστές για την προετοιμασία στα Τρία Πέντε Πηγάδια.

Η λίστα που έχει στα χέρια του ο προπονητής του Απόλλωνα Σμύρνης Αλέκος Βοσνιάδης για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας περιέχει 23 ονόματα ποδοσφαιριστών. Ο 51χρονος τεχνικός δεν θα έχει μαζί του τον Σωτήρη Λεοντίου που έμεινε στην Αθήνα για να κάνει ειδική προετοιμασία και τον Γιάννη Κατσίκη που θα βρίσκεται στα Τρία Πέντε Πηγάδια την Πέμπτη 16 Αυγούστου.

Η αποστολή που θα αναχωρήσει για τα Τρία Πέντε Πηγάδια θα έχει 23 ποδοσφαιριστές. Οι Αθανασίου, Αντωνόπουλος, Διαμαντίδης, Διαμάντης, Δημογιάννης, Δεληζήσης, Ιασωνίδης, Καραχάλιος, Κωνσταντίνου, Κύργιας, Κοτταράς, Κορώνης, Κρουσταλέλης, Μανιάς, Μένιος, Ντουτσαρίδης, Παπαδιώτης, Τομαράς, Τσιλιγκίρης, Χατζηζήσης, Χιντζίδης και Τσεμπερίδης.

Με την ομάδα θα ταξιδέψει και ο 19χρονος επιθετικός Σελμανάι που προέρχεται από τον Απόλλωνα 2006 και συμμετέχει στις προπονήσεις από την πρώτη ημέρα της προετοιμασίας.

Ο Σωτήρης Λεοντίου θα μείνει στην Αθήνα ώστε να ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας και προπόνησης και να ανεβάσει σιγά, σιγά ρυθμούς ώστε να είναι απόλυτα έτοιμος για να μπει στις προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα.

Ελεύθεροι έμειναν ο 22χρονος μέσος Γιάννης Μαρίνου και ο 22χρονος αμυντικός Θανάσης Τσούκαλος που είχαν συμβόλαια με τον Απόλλωνα. Αντίθετα στο ρόστερ έμεινε ο 22χροος μέσος Μιχάλης Κορώνης και αποκτήθηκε ο 18χρονος αμυντικός Κίμωνας Παπαδιώτης.

Παράλληλα έχει βγει το πρόγραμμα των φιλικών που θα δώσει η ομάδα της Ελαφράς Ταξιαρχίας μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος. Σε αυτό αναμένεται να υπάρξουν αλλαγές αν δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα με τις ημέρες, ή τους αντιπάλους.

18 Αυγούστου Λεκάδια – Απόλλων Σμύρνης

22 Αυγούστου Ηρακλής – Απόλλων Σμύρνης

25 Αυγούστου Αιγινιακός – Απόλλων Σμύρνης

28 Αυγούστου ΑΕΛ – Απόλλων Σμύρνης

2 Σεπτεμβρίου Απόλλων Σμύρνης – Γλυφάδα

5 Σεπτεμβρίου Απόλλων Σμύρνης – Φωστήρας

9 Σεπτεμβρίου Πανιώνιος – Απόλλων Σμύρνης

15 Σεπτεμβρίου Απόλλων Σμύρνης – Βύζας Μεγάρων

Last modified onΚυριακή, 12 Αύγουστος 2012 16:21

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep