«Η απόλυτη ντροπή»

Ο Διαγόρας Ρόδου επιτέθηκε στον διαιτητή Γεωργόπουλο και στον Αλέξη Κούγια.

Για προαναγγελθέν έγκλημα έκανε λόγο η ΠΑΕ Διαγόρας στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Υποστήριξε ότι ο διαιτητής Γεωργόπουλος (Αρκαδίας) σφύριξε 100-0 υπέρ του Ολυμπιακού και αναρωτήθηκε αν ο Αλέξης Κούγιας στις μηνύσεις του συμπεριλάβει τον συγκεκριμένο ρέφερι. Αναλυτικά όσα ανακοίνωσαν οι Ροδίτες μετά το 1-1 με τους Πειραιώτες:

«Επιβεβαιώθηκαν οι στοιχηματικές... Μάρτυρες ενός ακόμη προαναγγελθέντος εγκλήματος γινόμαστε δυστυχώς εδώ και λίγη ώρα! Ο άκρως επικίνδυνος για ακόμη μια φορά διαιτητής από την αγαπημένη μας... Αρκαδία καταφέρνει χωρίς κόπο να επιβεβαιώσει όλα όσα φοβόμασταν πριν από τον αγώνα μας με τον Ολυμπιακό.

Σφυρίζοντας χωρίς ίχνος ντροπής 100-0 υπέρ του Ολυμπιακού έχει στερήσει από την ομάδα το προβάδισμα που πεντακάθαρα αποκτήσαμε νωρίτερα. Η απόλυτη ντροπή του ποδοσφαίρου...Η απόλυτη ντροπή της διαιτησίας... Κάτι θα ήξεραν ...μάλλον οι στοιχηματικές εταιρείες που έδιναν 9 ποσοστό στην νίκη της ομάδος μας θεωρώντας πως οι γηπεδούχοι ήταν το απόλυτο φαβορί!

Άραγε ο κύριος αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού που βρίσκεται στις κερκίδες τι έχει να μας πει; Μήπως στις μηνύσεις του θα συμπεριλαμβάνεται και ο εν λόγω τραγικός και επικίνδυνος διαιτητής σαν 60ος;;;;

ΥΓ Ο μπαμπάς αυτουνού που θέλει να τον κάνει διαιτητή με το ζόρι (δεν το έχει το παιδί σου) κ. Γεωργόπουλος προεδρος της ΕΠΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ τι δουλειές είχε στου Ρέντη και τι συνομιλούσε με τον Αντιπρόεδρο της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ;;;».

Last modified onΣάββατο, 20 Απρίλιος 2024 19:43

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep