Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ανακοίνωσε το…τρίο

Η Δόξα Δράμας ανακοίνωσε την απόκτηση των Μουδούρογλου, Μπαλή, Μπουτζίκου.

Οι «Μαυραετοί» μετά τη συμφωνία με τον Ορέστη Μένκα ανακοίνωσαν την Παρασκευή (18/01) την απόκτηση τριών ακόμα ποδοσφαιριστών, του Σάββα Μουδούρογλου, του Δημήτρη Μπαλή και του Νίκου Μπουτζίκου. Για τη συμφωνία με τον τελευταίο, μάλιστα, σας είχαμε ενημερώσει από τις 10 Νοεμβρίου.

Η ανακοίνωση της Δόξας:

«Δεκατρείς μέρες πριν το τέλος της μεταγραφικής περιόδου η ΠΑΕ Δόξα ανακοινώνει την απόκτηση τριών παικτών.

Πρώτο απόκτημα είναι ένας Δραμινός ποδοσφαιριστής, ο 22χρονος (15-12-1991) επιθετικός Σάββας Μουδούρογλου. Παίζει, χρησιμοποιώντας με την ίδια άνεση και τα δύο πόδια και έχει καλή επαφή με τα δίχτυα. Παίκτης από τα ταλέντα που έχει βγάλει η Δράμα τα τελευταία χρόνια και που έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις μέχρι και σήμερα.

Χαρούμενος από την αίσια κατάληξη και την επιστροφή του στην Δράμα και την Δόξα, ο Σάββας Μουδούρογλου δήλωσε: «Ευχαριστώ τους ανθρώπους της Δόξας για την τιμή που μου κάνανε να φορέσω την φανέλα της Δόξας. Πιστεύω ότι αυτό είναι το όνειρο κάθε Δραμινού ποδοσφαιριστή. Ευχαριστώ τον πρόεδρο Κ. Σάμιο, τον προπονητή μας τον κ. Τζαναβάρα και τον γενικό αρχηγό τον κ. Κασδοβασίλη για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου. Δεν χρειάζεται να πω κάτι περισσότερο πέρα από μια υπόσχεση πως θα κάνω το παν, με πολύ δουλειά από την πλευρά μου, για να τιμήσω την φανέλα της Δόξας, τους ανθρώπους της και τον κόσμο μας».

Δημήτρης Μπαλής: «Βαριά η φανέλα της Δόξας»

Επόμενο μεταγραφικό απόκτημα ο Δημήτρης Μπαλής από τον Οικονόμο Τσαριτσάνης. Ο 24χρονος (27-02-1989) μέσος αγωνίστηκε στην ομάδα της Θεσσαλίας ενώ πριν ξεκινήσει την επαγγελματική του καριέρα είχε αγωνιστεί με τη φανέλα του Δευκαλιών Κρανέα και την Ακαδημία Καλτέκης.

«Είμαι πολύ χαρούμενος με την υπογραφή του νέου μου συμβολαίου. Έρχομαι σε μια μεγάλη και ιστορική ομάδα. Για μένα είναι μια πρόκληση και ένα νέο σκαλοπάτι στην καριέρα μου. Είναι μια βαριά φανέλα, το γνωρίζω καλά όπως γνωρίζω και τις μεγάλες απαιτήσεις που έχει ο κόσμος της ομάδας» δήλωσε αμέσως μετά την υπογραφή το νέο απόκτημα των «Μαυραετών».

Έκλεισε και ο Μπουτζίκος
Ο Νίκος Μπουτζίκος που προπονήθηκε όλη την εβδομάδα με την ομάδα, υπόγραψε και αυτός με την σειρά του το νέο του συμβόλαιο στην Δόξα. Ο 24χρονος αριστερός μπακ θεωρούνταν σίγουρο ότι θα κλείσει στην Δόξα καθώς υπολείπονταν κάποια τελευταίες τυπικές λεπτομέρειες».

Last modified onΠαρασκευή, 18 Ιανουάριος 2013 16:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep