Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Το γιόρτασαν στη Δόξα

Λίγες μέρες πριν από το παιχνίδι με τη Νίκη, οι Δραμινοί έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη πίτα τους.

Το βράδυ της Πέμπτης (31/1) έκοψε την βασιλόπιτά της η ΠΑΕ Δόξα Δράμας. Το παρών έδωσαν όλοι οι παίκτες των «μαυραετών», πλην του Μιλένκοβιτς που ήταν σε άδεια στην πατρίδα του, όπως και το προπονητικό επιτελείο των Τζαναβάρα, Κουδούνη και Βεζυρίδη. Από τη διοίκηση ήταν ο αντιπρόεδρος Δημήτρης Καραγιαννίδης και ο γενικός αρχηγός Αντώνης Κασδοβασίλης καθώς και ο πρόεδρος της ερασιτεχνικής Θόδωρος Παπασταφίδας μαζί με το προσωπικό της ΠΑΕ. Επίσημοι καλεσμένοι της ΠΑΕ οι παλαίμαχοι του συλλόγου οι οποίοι εκπροσωπήθηκαν από τον Ηλία Χατζελευθερίου και από την τοπική αυτοδιοίκηση ο αντιπεριφεριάρχης Γιάννης Ξανθόπουλος.

Ο γενικός αρχηγός, Αντώνης Κασδοβασίλης απηύθυνε χαιρετισμό λέγοντας: «Καλή χρονιά σε όλους με πολλές νίκες από εδώ και πέρα και του χρόνου τέτοιο καιρό που θα κόβουμε πάλι την πίτα να ήμαστε ξανά στη Σούπερ Λίγκα. Τυχεροί της βραδιάς οι Λευτέρης Ιντζόγλου, Θόδωρος Παπασταφίδας και ο φροντιστής της ομάδας Γιάννης Καλαϊτζίδης. Με κλήρωση μοιράστηκαν τρία δώρα τα οποία κέρδισαν οι Μπαλής, Στόικος και Κανετίδης.

Στο αγωνιστικό μέρος, ο Παναγιώτης Τζαναβάρας καλείται να αντιμετωπίσει την απουσία του Γιάννη Ταραλίδη στο παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου, ενώ μένει να φανεί εάν οι νεοαποκτηθέντες Αντρέας Μκρτσιαν και Τζόναθαν Τότο προλάβουν να είναι έτοιμοι.

 

Πηγή: sportdrama.gr

Last modified onΠαρασκευή, 01 Φεβρουάριος 2013 18:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep