Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Αλχημείες στη γραμμή κρούσης

Με μεγάλο επιθετικό πρόβλημα η Δόξα Δράμας στο παιχνίδι με την Καλλιθέα.

Η έδρα της είναι γνώριμη. Σε αυτό το γήπεδο, άλλωστε, τη σεζόν 2010-11 οι 12 ποδοσφαιριστές της Δόξας έπαιξαν για πρώτη φορά ως τυπικά γηπεδούχοι απέναντι στον ΟΦΗ (3-3), ενώ στις δύο τελευταίες επισκέψεις τους στο Ελ Πάσο έχουν φύγει νικητές με το ίδιο σκορ (1-0). Αυτή τη φορά οι «Μαυρετοί» θα επιδιώξουν να διευρύνουν το αήττητο σερί στις εννέα αγωνιστικές, αλλά έχουν μεγάλο επιθετικό πρόβλημα.

Ο τεχνικός, Παναγιώτης Τζαναβάρας για πρώτη φορά από την έναρξη του πρωταθλήματος δεν θα έχει στη διάθεσή του τον πρώτο του σκόρερ, Λεάντρο Κάπελ (9 γκολ), ενώ ακόμα και ο Κοντέων που θα μπορούσε κατά συνθήκη να παίξει σέντερ φορ είναι τιμωρημένος. Εκτός των άλλων, ο Γιώργος Πουλάκος έχει κάνει μόλις μία προπόνηση και ο Τότο δεν είναι ακόμα έτοιμος να παίξει βασικός...Έτσι, η τεχνική ηγεσία είναι αναγκασμένη να προχωρήσει σε αλχημείες για να πάρουν οι Δραμινοί αποτέλεσμα στην έδρα της Καλλιθέας.

Η αποστολή: Δαύκος Ξενοδόχοφ, Στεργιανός, Ταραλίδης, Μπάρος, Στόικος, Ιντζόγλου, Ρούσεφ, Περπερίδης, Μπαλής, Σοϊλέδης, Μιλένκοβιτς, Πουλάκος, Καμινιώτης, Τότο, Μουδούρογλου, Κανετίδης, Κασσός, Χιντασέλι.

Last modified onΣάββατο, 23 Φεβρουάριος 2013 15:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep