Τζαναβάρας: «Στόχος μας τα πλέι οφ»

Η Δόξα Δράμας έχει στόχο την είσοδό της στα play off, όπως δήλωσε ο Παναγιώτης Τζαναβάρας μετά την ήττα (2-0) της ομάδας του από τον Ολυμπιακό Βόλου.

Ο Κορίνθιος τεχνικός των «μαυραετών» παραδέχθηκε την ανωτερότητα των γηπεδούχων και υπογράμμισε τη σημασία που είχε το γρήγορο γκολ από πλευράς Ολυμπιακού Βόλου: «Είχαμε σχεδιάσει καλά το παιχνίδι παρά τις ελλείψεις που είχαμε. Όμως το γρήγορο γκολ από μία έμπειρη ομάδα και η αργή μας αντίδραση στην άμυνα, μας αποσυντόνισε. Άλλαξαν τα πάντα άρδην. Έπειτα αποκτήσαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού, καταφέραμε να βγάλουμε ευκαιρίες και είχαμε μόνο την κυκλοφορία της μπάλας.
Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να ισοφαρίσουμε, έπεσε η ψυχολογία μας και δεχθήκαμε το δεύτερο γκολ. Ο Ολυμπιακός Βόλου είχε χώρο, εμείς κάναμε λάθη, τα οποία πρέπει να τα βελτιώσουμε. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας και θα δούμε τι θα καταφέρουμε».

Για το αν η ήττα πηγαίνει πίσω τη Δόξα Δράμας: «Θα θέλαμε να μπούμε στην τριάδα. Αν δεν μπορέσουμε να μπούμε, τότε παλεύουμε για τα πλέι οφ. Δεν είναι εύκολο να τις πιάσεις τις ομάδες που έχουν ξεφύγει βαθμολογικά. Η βαθμολογία τα δείχνει όλα. Έχει πολύ καλούς παίκτες ο Ολυμπιακός Βόλου και βάθος σαν ομάδα.
Κυνηγάμε συνέχεια τις ομάδες, φτάσαμε εδώ που φτάσαμε και πρώτος στόχος μας είναι να φτάσουμε στα πλέι οφ. Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου και να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας για τη συμπαράστασή τους».

 

Ο Πέτρος Κοντέων δήλωσε: «Δίκαια νίκησε ο Ολυμπιακός Βόλου, παρουσιάστηκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Σε εμάς έπαιξε ρόλο η κούραση. Χάσαμε ένα παιχνίδι και συνεχίζουμε. Κοιτάμε τον στόχο που έχουμε θέσει, να παλεύουμε όλα τα ματς και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε».

Last modified onΤετάρτη, 27 Μάρτιος 2013 19:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep