Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Εφυγε με το ΚΤΕΛ ο Κάπελ

Με το ΚΤΕΛ έφυγε ο Λεάντρο Κάπελ για την Αθήνα μετά το τέλος της αναμέτρησης της Δόξας Δράμας με τον Ολυμπιακό στον Βόλο. Με το ΚΤΕΛ έφυγε ο Λεάντρο Κάπελ για την Αθήνα μετά το τέλος της αναμέτρησης της Δόξας Δράμας με τον Ολυμπιακό στον Βόλο.

Μετά το ματς της Τετάρτης στον Βόλο πήρε το λεωφορείο για Αθήνα χωρίς να ενημερώσει κανέναν από την ομάδα.

Σε ακόμη ένα πειθαρχικό παράπτωμα υπέπεσε ο Λεάντρο Κάπελ, ο οποίος μετά την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Βόλου έφυγε για την Αθήνα, ενώ τον έψαχναν για να επιστρέψει η αποστολή της ομάδας στη Δράμα. Ο 24χρονος επιθετικός είχε σχεδόν «προειδοποιήσει» για την πράξη του, αφού πριν την έναρξη του αγώνα σε διάλογο που είχε με τον πρόεδρο της ομάδας Θανάση Σάμιο, του είχε ζητήσει να τον πάρει μαζί του στην Αθήνα επειδή είχε κάποια υποχρέωση. Η απάντηση ήταν αρνητική, αλλά ο ίδιος δεν στάθηκε εκεί και μετά το τέλος του αγώνα έφυγε από το γήπεδο και αναζήτησε ταξί. Στο δρόμο τον είδε ο πρώην συμπαίκτης του στην Δόξα, Χρήστος Χατζηπαντελίδης και χωρίς να ξέρει πως δεν έχει εξασφαλίσει άδεια για να φύγει τον μετέφερε στα ΚΤΕΛ Βόλου.

Οι άνθρωποι της ομάδας των έψαχναν για να αναχωρήσουν με προορισμό τη Δράμα και υπήρξε μεγάλος εκνευρισμός όταν διαπιστώθηκε πως είχε φύγει για την Αθήνα.

Ο Κάπελ δεν είχε συμμετοχή στο παιχνίδι, αφού τις τελευταίες ημέρες τον ταλαιπωρούσε ίωση και την ημέρα του αγώνα είχε 38 πυρετό και έμεινε τελικά εκτός. Είχε ζητήσει από τον προπονητή του και τον γενικό αρχηγό της ομάδας Αντώνη Κασδοβασίλη να τον αφήσουν να ταξιδέψει με την αποστολή στον Βόλο για να είναι κοντά στους συμπαίκτες του.

Ο 24χρονος επιθετικός θα επιστρέψει το Σάββατο στη Δράμα, όπως ενημέρωσε με μήνυμα τον συμπαίκτη του Γιάννη Ταραλίδη και εκείνος με τη σειρά του ειδοποίησε τον προπονητή της ομάδας Παναγιώτη Τζαναβάρα και τον γενικό αρχηγό. Ο Κάπελ έχει υποπέσει σε αρκετά πειθαρχικά παραπτώματα κατά τη διάρκεια της σεζόν, αλλά αυτό ήταν ένα από τα πιο ακραία.

Για την κατάσταση ενημερώθηκε άμεσα ο πρόεδρος της ομάδας Θανάσης Σάμιος που αναμένεται να πάρει την τελική απόφαση για το μέλλον του 24χρονου επιθετικού που φυσικά χωρίς να έχει προπονηθεί και μετά από τέτοια συμπεριφορά δεν υπολογίζεται για την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Ηρακλή στη Δράμα.

Πηγή: sportdrama.gr

Last modified onΣάββατο, 30 Μάρτιος 2013 00:34

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep