Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Αποκλείστηκε ο Κάπελ

«Τελειωμένος» θα πρέπει να θεωρείται από τη Δόξα Δράμας ο Λεάντρο Κάπελ.

Η κίνηση του Ολλανδού να αποχωρήσει με... ΚΤΕΛ από τον Βόλο για την Αθήνα χωρίς να πάρει άδεια εξόργισε τον τεχνικό, Παναγιώτη Τζαναβάρα. Παρότι η Δόξα Δράμας αντιμετωπίζει επιθετικό πρόβλημα, ο Λεάντρο Κάπελ θεωρείται πλέον ξένο σώμα για τους «Μαυραετούς» και αποκλείστηκε από την αποστολή για την κυριακάτικη (31/03) εντός έδρας μάχη με τον Ηρακλή.

Εκτός του Κάπελ, ο Τζαναβάρας δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Τότο και στους τραυματίες, Σοϊλέδη, Στεργιανό, Ξενοδόχοφ. Αντίθετα, ο Ρούσεφ έδειξε να ξεπερνά τον τραυματισμό του και συμπεριλήφθηκε στην 20άδα. Εξέτισε την ποινή του ο Μπουτζίκος.

Η Δόξα προέρχεται από την ήττα (2-0) στο Πανθεσσαλικό απέναντι στον Ολυμπιακό και καλείται σε ένα ακόμα ντέρμπι να βγάλει ψυχή και να επικρατήσει του Ηρακλή. Εξάλλου, υποχώρησε στην 11η θέση και χρειάζεται την επιστροφή στις επιτυχίες για να μπει ξανά σε τροχιά μπαράζ ανόδου.

Η αποστολή: Δαύκος, Mένκα, Κοντέων, Μιλένκοβιτς, Περπερίδης, Πουλάκος, Ταραλίδης, Μπάρος, Ρούσεφ, Ιντζόγλου, Στόικος, Χιντασέλι, Μκρτσιαν, Κάσσος, Μουδούρογλου, Αμανατίδης, Μπουτζίκος, Kαμινιώτης, Κανετίδης, Μπαλής.

Last modified onΣάββατο, 30 Μάρτιος 2013 15:12

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep