Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Πρόβλημα η... έδρα και οι τελικές»

Ο τεχνικός της Δόξας, Παναγιώτης Τζαναβάρας, στάθηκε στους χαμένους εντός έδρας βαθμούς, αλλά και στις τελικές ευκαιρίες που δεν γίνονταν γκολ.

Ο Κορίνθιος προπονητής είπε μετά το 1-1 με την ΑΕΛ: «Σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι έπαιξαν δύο πολύ καλές ομάδες, οι οποίες για διαφορετικούς λόγους, δεν πέτυχαν τον στόχο τους. Δεχτήκαμε ένα γκολ στα πρώτα λεπτά, αλλά ισορροπήσαμε το παιχνίδι και στην συνέχεια ισοφαρίσαμε. Στο δεύτερο μέρος η ΑΕΛ ισορρόπησε το παιχνίδι και το πρόβλημα μας ήταν οι αντεπιθέσεις της Λάρισας, γι αυτό βάλαμε τον Μπαλή. Πιέσαμε τον αντίπαλο και κάναμε ευκαιρίες. Μεγάλο μας πρόβλημα φέτος ήταν η έδρα μας και οι τελικές ευκαιρίες. Θέλαμε την νίκη για να δώσουμε την χαρά στον κόσμο. Τέλος καλό όλα καλά. Εύχομαι ότι καλύτερο στην Λάρισα και να λύσει τα προβλήματα της γιατί είναι μια μεγάλη ομάδα».
Τους παίκτες της Δόξας Δράμας εκπροσώπησε ο Δημήτρης Μπαλής και ανέφερε: «Αυτές οι ομάδες είναι κρίμα να παίζουν στην Β’ Εθνική. Εμείς θα πρέπει να κάνουμε την προσπάθεια μας και να κάνουμε τα πάντα για τον κόσμο».

Last modified onΤετάρτη, 22 Μάιος 2013 21:48

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep