Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ελλιπής η Δόξα, 2-2 με τη Σκύδρα

 

Οι «μαυραετοί» έδειξαν ότι πρέπει να ενισχυθούν άμεσα.

 

 

Μεταγραφές και, μάλιστα, αρκετές χρειάζεται η Δόξα Δράμας βάσει της εικόνας που έδειξε στο φιλικό παιχνίδι της Τετάρτης με τον Αετό στη Σκύδρα. Οι «μαυραετοί» έδειξαν αδυναμία στην άμυνα και σημαντικά κενά, σε έναν πολύ κακό αγωνιστικό χώρο.

 

Ο Βάντερσον με σουτ στο 28’ έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και 10 λεπτά μετά με εκπληκτική προσπάθεια απέφυγε όποιον παίκτη βρήκε μπροστά του και άνοιξε το σκορ. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 58’ με τον Γιώργο Ιορδανίδη να εκμεταλλεύεται το λάθος του Βάντερσον, ενώ στο 60’ ο Καλαϊτζίδης πλάσαρε τον Δαύκο και έκανε το 2-1. Η ισοφάριση ήρθε στο 63’ με κεφαλιά του Λεάντρο έπειτα από σέντρα του Γκαμπόρ.

 

ΑΕΤΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ: Αποστόλου, Κυριακίδης, Λεκάκης, Σαμαρόπουλος, Ν. Ιορδανίδης, Κοντσίδης, Ινεμπολίδης, Γ. Ιορδανίδης, Καραγιάννης, Προβατίδης, Καλαϊτζίδης. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Τσότσιος, Πασχώνης, Παπαστεργίου, Σεϊτανίδης, Μαριορίδης, Θεοδωρίδης, Παπασυμεών, Ιωαννίδης, Μπρέγκου, Λυσίτσας, Σφυντίλας.

 

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Δαύκος (62’ Θεοδωρόπουλος), Βέρτζος (46’ Λίμα), Λεάντρο, Νιάρος (57’ Κάπελ), Βάντερσον (78’ Χιντασέλι), Τοπούζης (46’ Αραβίδης), Μπριλάκης (70’ Στεργιανός), Πιτσόκος, Σικαλιάς (54’ Κουμπρόγλου), Τριποτσέρης, Γκαμπόρ (73’ Μαρκόπουλος).

 

Last modified onΤετάρτη, 12 Οκτώβριος 2011 20:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep