Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Τέσσερις εκτός στη Δόξα

Με προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Δόξας Δράμας.

Την επιστροφή στις νίκες μετά από τρεις αγωνιστικές θέλει να πανηγυρίσει απέναντι στον Αιγινιακό η Δόξα Δράμας. Οι Μαυραετοί θέλουν να δώσουν αξία στον εκτός έδρας πόντο που απέσπασαν στην Καλαμαριά την περασμένη αγωνιστική, αλλά και πάλι θα έχουν απουσίες. Ο Λάζαρος Θεοδωρέλης μπορεί να υπολογίζεται, όμως εκτός θα είναι ο τραυματίας Μπάμπης Περπερίδης, ο τιμωρημένος Βλασόπουλος και οι Μουρατίδης, Χατζηλιάδης.

Την προπόνηση του Σαββάτου (02/11) παρακολούθησε με πολιτικά ο Γιάννης Στεργιανός. Ο Δραμινός αμυντικός έχει ενοχλήσεις στην πλάτη και αποφασίστηκε να προφυλαχθεί, ώστε να μην επιδεινωθεί η κατάστασή του. Λίγη ώρα πριν από την έναρξη του αγώνα και έχοντας υποβληθεί σε φαρμακευτική αγωγή θα αποφασιστεί αν θα αγωνιστεί ή θα αποκλειστεί από την δεκαοκτάδα.

Το μεσημέρι της Κυριακής (03/11) η αποστολή θα γευματίσει και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί ποιοι θα «κοπούν» για την 18άδα. Οι 20 ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στη διάθεση του Κώστα Βασιλακάκη είναι οι: Μένκα, Δαύκος, Μιλένκοβιτς, Κυριακίδης, Θεοδωρέλης, Διαμαντόπουλος, Αμανατίδης, Κάσσος, Λιαπάκης, Μένκα, Μουδούρογλου, Μπουτζίκος, Ρούτσης, Κίκοφ, Στεργιανός, Στόϊκος, Χιντασέλι, Ετόφ, Μπέκα, Γελαδάρης Κανετίδης.

Last modified onΣάββατο, 02 Νοέμβριος 2013 16:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep