Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ήττα με βραβεύσεις

Η Δόξα Δράμας ηττήθηκε 3-1 από τον Πανθρακικό, με τους Ακρίτες να βραβεύουν τον Κώστα Βασιλακάκη.

Την τελευταία αγωνιστική υποχρέωση για το 2013 είχε τη Δευτέρα (30/12) η Δόξα Δράμας που έδωσε φιλικό φιλανθρωπικού χαρακτήρα στην Κομοτηνή με αντίπαλο τον Πανθρακικό και ηττήθηκε 3-1. Στο περιθώριο του αγώνα τιμήθηκε ο τεχνικός, Κώστας Βασιλακάκης για την προσφορά του στους Ακρίτες.

Παρουσία περίπου 200 οπαδών ο Πανθρακικός άνοιξε το σκορ στο 24’ με τον Χασομέρη και στο 37’ ο Ιγκόρ έκανε το 2-0. Ο Κάσες βρήκε δίχτυα στο 58’ και στο 85’ οι «Μαυραετοί» διαμόρφωσαν το 3-1 όταν ο Ρούτσης με σουτ έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Ετόφ με κεφαλιά βρήκε δίχτυα.

Πανθρακικός: Σέρεμετ, Ζδράβος, Χρήστου, Σαρακατσάνος, Ζοσέ, Λαδάκης, Καθάριος, Πόποβιτς, Μπαικαρά, Ιγκόρ, Χασομέρης. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι Πασχαλάκης, Μακρυδημήτρης, Μίκουλιτς, Σειδάν, Παπαγεωργίου, Τριανταφύλλου, Κάσες, Τζάνης, Γκουτζίδης και Ζούλης.

Δόξα Δράμας: Δαύκος, Στεργιανός, Κυριακίδης, Θεοδωρέλης, Κίκοφ, Βλασόπουλος, Ρούτσης, Κάσσος, Μουδούρογλου, Διαμαντόπουλος, Κανετίδης. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι: Μένκα, Ετόφ, Περσίδης, Σιάμπος, Μπουτζίκος, Χατζηλιάδης, Μπέκα, Ιωσηφίδης, Κωνσταντινίδης, Τουνγκελίδης.

Last modified onΔευτέρα, 30 Δεκέμβριος 2013 17:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep