Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Ο διαιτητής επηρέασε το παιχνίδι»

Ο Κώστας Βασιλακάκης έβαλε κατά της διαιτησίας.

Ο τεχνικός της Δόξας Δράμας υποστήριξε ότι ο διαιτητής επηρέασε την εξέλιξη του αγώνα με τον Τύρναβο και τόνισε ότι έπρεπε να έχει αποβάλει τον Όμο... δύο φορές:

«Είχαμε δύσκολη αποστολή. Ο Τύρναβος είναι ομάδα που προσπαθεί να περιορίσει χώρους και να παίξει με ενισχυμένη άμυνα και αντεπιθέσεις. Χρειάζεται ηρεμία και γρήγορο παιχνίδι για να δημιουργήσεις προϋποθέσεις. Είχαμε μεγάλη ευκαιρία με τον Χρήστου. Προσπαθήσαμε να πάρουμε πρωτοβουλία, να αλλάξουμε, μίλησα με τα παιδιά να είμαστε ήρεμοι, να μην εκνευριζόμαστε από τους αντιπάλους και τον διαιτητή. Βγάλαμε τη μεγάλη φάση, δεν έγινε το γκολ, προσπαθήσαμε να μην παρασυθούμε απο το δυνατό παιχνίδι του αντιπάλου, που το πήγαινε στη δύναμη και στο ψηλό παιχνίδι. Δεν πήραμε τη νίκη. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια. Μπορεί ο κόσμος να μην είναι ευχαριστημένος σήμερα. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Συνεχίζουμε τη δουλειά μας και την προσπάθειά μας για να τελειώσουμε αξιοπρεπώς το παιχνίδι.

Οι αποφάσεις του διαιτητή επηρεάζουν μία κατάσταση. Δεν μιλάω για τα φάουλ και τα αράουτ. Ήταν φανερό ότι έπρεπε να δώσει δύο κόκκινες κάρτες στον Όμο. Τη μία τραβούσε τον Περπερίδη 15 μέτρα και έδωσε αράουτ για να δικαιολογήσει την απόφασή του και την άλλη σταμάτησε την μπάλα και δεν μας άφηνε να εκτελέσουμε

Όλο το γήπεδο το είδε και μόνο αυτός δεν το είδε. Επηρέασε όλη την εξέλιξη του παιχνιδιού. Διαφορετικά να παίζεις με 10 παίκτες».

Last modified onΚυριακή, 19 Ιανουάριος 2014 21:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep