Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Συνεχίζει ως έχει η Δόξα

Ο Γιάννης Κωνσταντινίδης απέσυρε το ενδιαφέρον του για συμμετοχή στην ΠΑΕ Δόξα Δράμας.

Την Τετάρτη (19/2) η πλευρά του Γιάννη Κωνσταντινίδη και η προσωρινή διοίκηση της ΠΑΕ Δόξα Δράμας αναμένονταν να μεταβούν στο Ειρηνοδικείο για τον καταρτισμό νέου διοικητικού σχήματος. Οι νεότερες πληροφορίες που υπάρχουν, ωστόσο, σύμφωνα με το sportdrama, αναφέρουν ότι ο υποψήφιος επενδυτής Γιάννης Κωνσταντινίδης και ο πρόεδρος της διοικούσας Σταύρος Δαϊλάκης δεν συμφώνησαν σε νέα συνάντησή τους την Τρίτη (18/2).
Αιτία για αυτό, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει η πλευρά Κωνσταντινίδη, πως ουδείς τους διασφάλιζε ότι δεν θα χανόταν το όποιο ποσό δαπανούσαν για τη δραμινή ΠΑΕ, καθώς και ότι με το που αναλάμβανε τη διοίκηση θα αναγκαζόταν να πληρώσει το ποσό των 70.000 ευρώ στην Ερασιτεχνική, στην οποία οφείλεται το συγκεκριμένο ποσό από την ΠΑΕ. Εκείνο που διαρρέεται από την πλευρά Κωνσταντινίδη είναι ότι πλέον θα επιδοθεί σε προσπάθεια να αποκτήσει από τον μεγαλομέτοχο Θανάση Σάμιο το 51% των μετοχών.
Όπως και να 'χει, η τωρινή διοικούσα επιτροπή της Δόξας θα μεταβεί η ίδια στο Ειρηνοδικείο την Τετάρτη (19/2), προκειμένου να πάρει την προσωρινή διαταγή, που θα επιτρέπει στο σημερινό εννιαμελές σχήμα να συνεχίσει το έργο του για τους επόμενους τέσσερεις μήνες.

Last modified onΤρίτη, 18 Φεβρουάριος 2014 17:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep