Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Με 16 στη Ζάκυνθο η Δόξα

Οι Δραμινοί με πολλές απουσίες βασικών παικτών θα επιδιώξουν τουλάχιστον να μη χάσουν στη Ζάκυνθο.

Κάθε παιχνίδι που ακολουθεί για τη Δόξα Δράμας είναι πολύ κρίσιμο. Οι «μαυραετοί» επιθυμούν να μαζέψουν τους βαθμούς που είναι απαραίτητοι για την παραμονή και απέναντι στη Ζάκυνθο την Κυριακή (23/2, 15.00) θα επιδιώξουν τουλάχιστον να φύγουν αήττητοι. Ο Τάσος Λευκόπουλος πήρε μαζί του 16 ποδοσφαιριστές. Δεν κατάφερε να συμπληρώσει 18άδα, καθώς οι απουσίες είναι πολλές. Τιμωρημένοι είναι οι Χρήστος Ρούτσης, Ρόμπινσον Μπέκα, Σάκης Στόικος, Πασχάλης Κάσσος και τραυματίες οι Αντώνης Νατσούρας, Μπάμπης Περπερίδης, Σάββας Κυριακίδης, Σάββας Μουδούρογλου και ο τρίτος τερματοφύλακας Χαράλαμπος Χαραλαμπίδης.
Την αποστολή συγκροτούν οι εξής παίκτες: Δαύκος, Μένκα, Στεργιανός, Μπουτζίκος, Θεοδωρέλης, Σιάμπος, Γελαδάρης, Βλασόπουλος, Μοσχάκης, Κανετίδης, Περσίδης, Κίκοφ, Χιντασέλι, Ετόφ, Διαμαντόπουλος, Σμίλιανιτς
Σημειώνεται ότι το Σάββατο (22/2) το ξύπνημα για τους ποδοσφαιριστές της Δόξας Δράμας ήταν πρωινό, αφού αναχώρησαν οδικώς με προορισμό τη Ζάκυνθο. Χρειάστηκε να περιμένουν ένα τέταρτο για να φτάσει ο στρατιώτης Νίκος Μπουτζίκος από το Κάτω Νευροκόπι, όπου υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία.

Last modified onΣάββατο, 22 Φεβρουάριος 2014 13:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep