Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Θέλει να ξεμπλέκει η Δόξα

Οι Δραμινοί θέλουν να τελειώνουν μια ώρα αρχίτερα με το θέμα της παραμονής.

Στις Σέρρες ταξιδεύει την Κυριακή (9/3) η Δόξα Δράμας, η οποία ναι μεν έχει τον πρώτο λόγο αναφορικά με την παραμονή, ωστόσο επειδή μαθηματικά δεν έχει κριθεί τίποτα, θέλei να ξεμπερδεύei όσο πιο γρήγορα γίνεται. Το συγκρότημα του Γιώργου Κουδούνη τίθεται αντιμέτωπο με τον αδιάφορο Εθνικό Γαζώρου, παιχνίδι στο οποίο θα απουσιάζουν οι Νίκος Βλασόπουλος, Χαράλαμπος Χαραλαμπίδης, αλλά και οι Στέφαν Κίκοφ, Σάββας Μουδούρογλου και Γιάννης Περσίδης.

Οι 20 ποδοσφαιριστές που συμμετέχουν στην αποστολή είναι οι εξής: Δαύκος, Μένκα, Στεργιανός, Μπέκα, Μπουτζίκος, Γελαδάρης, Θεοδωρέλης, Σιάμπος, Νατσούρας, Περπερίδης, Μοσχάκης, Στόϊκος, Ρούτσης, Κανετίδης, Κυριακίδης, Μοσχάκης, Χιντασέλι, Ετόφ, Διαμαντόπουλος, Σμίλιανιτς, Κάσσος.

Σημειώνεται ότι ο Στέφαν Κίκοφ επέστρεψε στις προπονήσεις της Δόξας Δράμας, αλλά ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα γιατί προσβλήθηκε από ίωση και ανέβασε πυρετό. Ο Βούλγαρος μεσοαμυντικός απουσίαζε μετά το παιχνίδι με την Καβάλα έχοντας εξασφαλίσει άδεια από τον προπονητή του, γιατί παρακολούθησε το ευρωπαϊκό σεμινάριο προπονητικής στην πατρίδα του.

Last modified onΣάββατο, 08 Μάρτιος 2014 19:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep