Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Σε πάει πίσω το οικονομικό»

Ο Νίκος Βλασόπουλος μίλησε για την παραμονή της Δόξας Δράμας και τη δύσκολη χρονιά που τελειώνει.

Ο ποδοσφαιριστής της Δόξα Δράμας αναφέρθηκε στο οικονομικό κομμάτι, που επηρέασε την ομάδα, αλλά και στους λόγους που οι «μαυραετοί» πάλεψαν για την παραμονή τους και όχι για κάτι παραπάνω. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Νίκος Βλασόπουλος στο «metrosport»: «Ξεκινήσαμε περίεργα, αλλά στο τέλος έστω και στο φινάλε, καταφέραμε να πετύχουμε την παραμονή μας. Δεν υπήρχε καν προετοιμασία. Δεν έγιναν καλά φιλικά παιχνίδια. Συν τοις άλλοις, κάποιοι ήρθαμε στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου. Όλα αυτά οδήγησαν την ομάδα στο να παλέψει για την παραμονή της. Ήταν δύσκολο να δεθεί η ομάδα, κι αυτό είχε ως συνέπεια να έρθουν οι ήττες στην αρχή και άσχημα αποτελέσματα.

Πήραμε τα παιχνίδια που έπρεπε. Όταν χρειάστηκε, νομίζω ότι κάναμε τα πάντα ως ομάδα. Πάντως, πέρα από το αγωνιστικό, ήταν και το οικονομικό ένα θέμα. Σε πάει πίσω. Σε επηρεάζει. Αυτή είναι η αλήθεια».

Για τη δική του παρουσία στη Δόξα: «Θεωρώ ότι ήταν θετική η παρουσία μου. Έδωσα τα μέγιστα για την ομάδα. Πάντως, είναι ξεκάθαρο ότι δεν αξίζει να βρίσκεται η ομάδα σε αυτή τη θέση. Πάντως, όλοι βάλαμε από ένα λιθαράκι για να μείνουμε στην κατηγορία».

Για την επόμενη χρονιά: «Είναι νωρίς να συζητάμε ακόμη για κάτι τέτοιο. Αν όλα πάνε καλά με το ιδιοκτησιακό καθεστώς, γιατί όχι; Θέλω πραγματικά να ευχαριστήσω τον κόσμο της Δόξας. Ελπίζω, να μην περάσει ξανά ο κόσμος μία τέτοια χρονιά σε όλα τα επίπεδα. Είναι πολύ σημαντικό για μία ομάδα, για τους παίκτες να έχει τον κόσμο στο πλευρό του. Όπου κι αν πήγαμε, είχαμε φιλάθλους στο πλευρό μας. Αξίζει πολλά ο κόσμος της Δόξας».

Last modified onΤετάρτη, 26 Μάρτιος 2014 09:34

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep