Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Μπάχαλο στη Δράμα

Η ΠΑΕ ανακοίνωσε πως το φιλικό με την Ξάνθη θα διεξαχθεί, αλλά αβέβαιο είναι με ποιους διαθέσιμους.

Κωμικοτραγικές καταστάσεις επικρατούν στη Δόξα Δράμας. Μπορεί οι περισσότεροι εκ των ποδοσφαιριστών να δήλωσαν ότι δεν «κατεβαίνουν» να αγωνιστούν στο φιλικό του Σαββάτου (03/05) με τη Skoda Ξάνθη, όμως η ΠΑΕ το απόγευμα της Παρασκευής (02/05) ανακοίνωσε πως το τεστ αυτό θα διεξαχθεί κανονικά στις 16:30 και έκανε γνωστή και την τιμή του εισιτηρίου (5 ευρώ)!

Προφανώς για να εξέδωσε ανακοίνωση η ΠΑΕ θα έχει την ενημέρωση πως οι ποδοσφαιριστές θα παίξουν κανονικά. Το βέβαιο είναι ότι δεν θα αγωνιστούν οι Μπέκα, Θεοδωρέλλης, Νατσούρας, Ρούτσης, όπως και οι Μένκα, Μουδούρογλου που ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς. Τις εξελίξεις, βέβαια, παρακολουθεί και η Ξάνθη, η οποία είναι άγνωστο πώς θα αντιδράσει με όλο αυτό το μπάχαλο.

Προπονήσεις με Ρεβυθόπουλο

Παράλληλα, η ΠΑΕ έκανε γνωστά τα ονόματα των υπό δοκιμή που μετέχουν στις προπονήσεις. Πρόκειται για τον 21 ετών δεξιό μπακ, Χρυσόστομο Ρεβυθόπουλο (Καβάλα), τον 20χρονο επιθετικό Σάκη Κονδυλίδη (ΑΕ Καλαμπακίου), τον 18χρονο στόπερ Φάνη Παπαμιχαήλ (Προσοτσάνη), τον 20χρονο δεξιό μπακ Σωκράτη Χατζηλαζαρίδη (Ακρίτας Νευροκοπίου) και τον 22χρονο περιφερειακό επιθετικό Άλεξ Κωνσταντινίδη (Γουέλινγκ).

Last modified onΠαρασκευή, 02 Μάιος 2014 19:12

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep