Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Άφαντοι όλοι τους»

Ο Νίκος Βλασόπουλος δήλωσε ότι η κατάσταση στη Δόξα Δράμας είναι δύσκολη.

Ο ποδοσφαιριστής των «μαυραετών» αναφέρθηκε στις οφειλές που έχει η Δόξα Δράμας προς τους παίκτες, αλλά και στο μέλλον του. Αναλυτικά τα όσα είπε στο «metrosport»:

«Περιμένω και εγώ, όπως και τα υπόλοιπα παιδιά, τις διοικητικές εξελίξεις για να λάβουμε τις αποφάσεις μας όσον αφορά το οικονομικό υπόλοιπο με τη Δόξα. Δεν είναι ευχάριστη η κατάσταση. Ελπίζω, να βρεθεί ένα τέλος, μία λύση άμεσα, χωρίς να υπάρχουν περαιτέρω καθυστερήσεις. Η Δόξα Δράμας είναι μία μεγάλη ομάδα με πολύ κόσμο και ιστορία. Δεν της αξίζει να τα περνάει αυτά».

Για τις οφειλές και αν υπάρχει ενημέρωση: «Είναι όλοι τους άφαντοι. Δεν έχω καμία ενημέρωση, αλλά όποιον κι αν βρεις αυτή την περίοδο, σου λέει να κάνεις υπομονή. Να κάνουμε δηλαδή υπομονή, μετά από δέκα μήνες υπομονής. Είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση που βιώνουμε».

Για το αν θα μείνει στη Δόξα: «Το συμβόλαιο μου έχει τελειώσει με την ομάδα. Εξετάζω κάποιες προτάσεις. Πρώτιστο μέλημα μου είναι η Super League. Αν δεν προκύψει κάτι, ωστόσο, τότε όλα είναι ανοικτά. Δεν λέω όχι σε επιστροφή στη Δόξα, αρκεί να υπάρχουν διοικητικές εξελίξεις, που θα επιφέρουν άνεμο αισιοδοξίας».

Last modified onΣάββατο, 07 Ιούνιος 2014 11:15

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep