Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

Δαϊλάκης: «Πληρώνω Εφορία, ΙΚΑ»

Ο πρόεδρος της προσωρινής διοίκησης της Δόξας Δράμας, Σταύρος Δαϊλάκης παρενέβη στην τηλεοπτική «Δίκη».

Μετά τις δηλώσεις που έκανε στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, τα ξημερώματα της Τρίτης (26/08) ο πρόεδρος της προσωρινής διοίκησης της Δόξας Δράμας, Σταύρος Δαϊλάκης έκανε παρέμβαση στην «Δίκη» στον ΣΚΑΪ. Όπως υποστήριξε, παρέλαβε 10.000 ευρώ από τη Football League, προκειμένου να πληρώσει ΙΚΑ και Εφορία, ενώ άφησε να εννοηθεί ότι δεν υπήρξε εξέλιξη στα διοικητικά των «Μαυραετών».

Το flnews.gr απομαγνητοφώνησε όσα είπε ο Δαϊλάκης και σας παρουσιάζει τις δηλώσεις του:

«Έχουμε να επιλέξουμε μεταξύ δράματος και Δόξας. Θέλουμε αλλά δεν μπορούμε. Οικονομικά αδυνατούμε εμείς και εδώ πρέπει να εστιάσουμε όταν διορίζονται διοικήσεις πρωτοδικείου να είναι όσο το δυνατόν τόσο επιλεγμένα τα άτομα που να μπορούν να ανταποκριθούν στον ρόλο τους. Εγώ είμαι διοίκηση πρωτοδικείου που τελευταία βγήκα και είπα ότι δεν χρωστώ εγώ προσωπικά. Χρωστά η ομάδα στην οποία υπεύθυνος είμαι εγώ. Και είπα συλλάβετέ με. Το είπα και στον Εισαγγελέα.

Πήρα από τη Football League 10.000 ευρώ και έχω κόψει δύο τραπεζικές επιταγές. 5.000 για το ΙΚΑ και 5 για την Εφορία, αλλά ντρέπομαι τα παιδιά με τα οποία κάναμε μία μεγάλη προσπάθεια να σωθεί αυτή η ιστορική ομάδα που σε λίγο κλείνει 100 χρόνια ζωής. Έχουμε ένα καθεστώς που θα πρέπει να τεθεί σοβαρά υπόψη. Έχουμε έναν μεγαλομέτοχο που δήλωσε αμέτοχος. Στο πέρασμά του έκανε σημαντικά βήματα, αλλά άφησε στο έλεος του Θεού την ομάδα. Βρήκα έναν, δύο, τρεις, τέσσερις, επενδυτές και ήρθα σε επαφή μαζί τους. Εγώ απλά μεσολαβώ όμως».

Σε ερώτηση για το αν ενδιαφέρθηκε ο Ιβάν Σαββίδης για τη Δόξα, απάντησε:

«Το τι λέγεται με το τι γίνεται έχει μεγάλη διαφορά. Δεν μπορώ εγώ, πώς θα συζητήσω; Δεν πουλώ εγώ. Είπαν ότι συναντηθήκαμε οι τρεις μας. Αν ήταν σωσίες μας, ναι συναντηθήκαμε».

Last modified onΤρίτη, 26 Αύγουστος 2014 02:45

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep