Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Τρίτη δόση ενίσχυσης

Ο Κώστας Σταυροθανασόπουλος είναι ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές που απέκτησε ο Θρασύβουλος σε αυτή την τρίτη δόση ενίσχυσης του. Ο Κώστας Σταυροθανασόπουλος είναι ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές που απέκτησε ο Θρασύβουλος σε αυτή την τρίτη δόση ενίσχυσης του.

Ο Θρασύβουλος ανακοίνωσε τρεις μεταγραφές, και την απόκτηση έξι μικρών που ήταν και πέρσι στην ομάδα, όπως και οι Μπάτσι, Μουκίδη. Μέσα σε δύο μέρες ο Θρασύβουλος έκανε μαζεμένες όλες τις κινήσεις ενός καλοκαιριού.

Μετά τις δύο ανακοινώσεις της Παρασκευής (31/8) με τους εννέα ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν, ακολούθησε και άλλη το μεσημέρι του Σαββάτου (1/9). Ο 27χρονος επιθετικός Κριστιάνο Μεντί από την Σενεγάλη θα ενισχύσει την γραμμή κρούσης, ενώ ως δανεικοί μετακόμισαν στην Φυλή ο Άγκολι και ο Σταυροθανασόπουλος.

Ο 17χρονος μέσος Ρόμπερτ Αγκόλι που πέρσι στο δεύτερο εξάμηνο έπαιζε με τον Ηλυσιακό στην τρίτη κατηγορία. Ο 20χρονος επιθετικός Κώστας Σταυροθανασόπουλος αγωνίστηκε πέρσι σε 4 ματς με τον Πανιώνιο στην Super League.

Ακόμη έμειναν στο ρόστερ ο επιθετικός Νιγκέλ Μπάτσι και ο μέσος Βασίλης Μουκίδης που είχαν τριετή συμβόλαια με την ομάδα. Οι Παύλος Σκαμαντούρος, Δημήτρης Ρόδης, Αγγελος Γεωργιάδης Γιάννης Μποδωνιάς, Σταμάτης Πλαβούκος και Ταξιάρχης Κατσιβέλας ήταν και πέρσι στο ρόστερ του Θρασύβουλου παρότι η ανακοίνωση τους αναφέρει ως νέες μεταγραφές. 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η ΠΑΕ Θρασυβουλος Φυλής ανακοινώνει την απόκτηση του Σενεγαλεζου επιθετικού, Κριστιανο Μεντι! Επίσης δανεικοι απο Ατρομητο και Πανιωνιο αντίστοιχα αποκτήθηκαν οι Ρομπερτ Αγκολι (μέσος), Κώστας Σταυροθανασοπουλος (επιθετικός). Στο ρόστερ της ομάδας εντάχθηκαν και οι νεαροί Σκαμαντζουρας Παύλος (αμυντικός), Ροδης Δημήτρης (μέσος), Μποδωνιας Γιάννης (μέσος), Πλαβουκος Σταματης (μέσος), Κατσιβελας Ταξιαρχης (επιθετικός), Γεωργιαδης Αγγελος (επιθετικός)! Απο πέρυσι παρέμειναν στο ρόστερ οι Νιγκελ Μπατσι (επιθετικός) και Βασίλης Μουκιδης (μέσος), όπου έχουν τριετή συμβόλαια!

Last modified onΣάββατο, 01 Σεπτέμβριος 2012 18:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep