Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ταταρίδης: «Μας λείπει η θαλπωρή της έδρας»

Για την πορεία της προετοιμασίας, τους στόχους για τη νέα χρονιά και τις προσωπικές του βλέψεις μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Αναγέννησης Επανομής ο 24χρονος τερματοφύλακας, Σάββας Ταταρίδης.

Αρχικά είπε: «Η Αναγέννηση πέρυσι είχε μεγαλύτερη εμπειρία στο ρόστερ. Βέβαια, και φέτος έχουμε τρεις-τέσσερις πολύ έμπειρους παίκτες στην ομάδα και αρκετούς φιλόδοξους και νεαρούς. Πάλι έχουμε ποιοτικό έμψυχο υλικό, με αρκετές λύσεις σε κάθε θέση. Θέλουμε να φτιάξουμε μια ανταγωνιστική ομάδα και να πετύχουμε γρήγορα το στόχο της σωτηρίας. Οδηγός είναι η περσινή επιτυχημένη χρονιά της Επανομής. Είναι μειονέκτημα ότι άλλαξε ριζικά το ρόστερ, θα χρειαστούμε χρόνο, ο οποίος βεβαίως είναι σύμμαχός μας».

 

 

Συνεχίζοντας εξήγησε: «Το πρωτάθλημα φέτος προμηνύεται πιο δύσκολο και πιο ανταγωνιστικό. Στην κατηγορία μετέχουν πολλές ιστορικές και δυνατές ομάδες, με κόσμο και βλέψεις ανόδου. Πάντως τα πράγματα στην κατηγορία είναι δύσκολα και όλοι έχουμε επίγνωση αυτών των δυσκολιών. Στην Αναγέννηση πρέπει να μείνουμε ενωμένοι, για να ξεπερνάμε τόσο τα αγωνιστικά, όσο και τα εξωαγωνιστικά εμπόδια. Πιστεύω ότι ένα καλό ξεκίνημα θα βοηθούσε στο να πάρουμε ψυχολογία και αυτοπεποίθηση. Παράλληλα, θέλουμε κοντά μας τον κόσμο, μας έλειψε πέρυσι η θαλπωρή της έδρας. Ξέρουμε ότι αγαπά την ομάδα, αλλά πρέπει να επιστρέψει μαζικά στο γήπεδο, όπως στα κρίσιμα παιχνίδια σε Γ΄ και Δ΄ Εθνική. Πρέπει να ενεργοποιηθούν οι φίλαθλοι, για να πάρουμε ώθηση και να νιώσει μεγαλύτερη πίεση ο αντίπαλος, ότι παίζει σε δύσκολη έδρα».

 

Ο γκολκίπερ από το Κιλκίς κατέληξε με τα εξής: «Φέτος νιώθω πιο έμπειρος και ώριμος από πέρυσι,. Νιώθω πιο έτοιμος να βοηθήσω την Επανομή και φιλοδοξία μου είναι να καθιερωθώ. Να βοηθήσω γενικά την ομάδα σε δύσκολες καταστάσεις. Είμαστε τυχεροί, τόσο εγώ όσο και οι Τοπαλίδης και Μαλαμής, που έχουμε έναν αξιόλογο γυμναστή τερματοφυλάκων, όπως ο Χρήστος Νεοφώτιστος. Είναι καλός άνθρωπος, έμπειρος στον χώρο και μας δίνει συμβουλές, προσπαθώντας να μας βελτιώσει. Και οι τρεις πορτιέρο είμαστε ευχαριστημένοι από τη δουλειά του. Τέλος, θέλω να ευχηθώ ταχεία ανάρρωση στον Γρηγόρη Κυζιρίδη και να επιστρέψει σύντομα και δυνατός κοντά μας».

Last modified onΠαρασκευή, 07 Σεπτέμβριος 2012 16:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep