Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Επαφές με Καρατζά, Πασσά

 

Ο Εθνικός Αστέρας προσπαθεί να δώσει συνέχεια στην ενίσχυσή του.

 

 

Η προπόνηση της Δευτέρας (29/08) στην ομάδα της Καισαριανής είχε δύο νέα πρόσωπα, αλλά γνωστά στις τάξεις των «ερυθρόλευκων». Συγκεκριμένα, ο τεχνικός Πέτρος Δημητρίου είδε τους Γιώργο Καρατζά, Άγη Πασσά να μετέχουν στο πρόγραμμα. Η εξέλιξη αυτή δείχνει ότι ο πρώτος βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τη διοίκηση για την ανανέωση του συμβολαίου του και ο δεύτερος κοντά στην επιστροφή του έπειτα από έναν χρόνο απουσίας από την Καισαριανή, αφού πέρυσι αγωνιζόταν στον Ιωνικό.

 

Τη Δευτέρα οριστικοποιήθηκαν και ορισμένα φιλικά ματς. Έτσι, την Τετάρτη (31/08) ο Εθνικός Αστέρας θα αντιμετωπίσει στο γήπεδο της Νήαρ Ήστ τον Απόλλωνα Αθηνών, ενώ στις 04/09 θα δώσει νέο φιλικό με τον ΑΟ Γλυφάδας. Την Τετάρτη (07/09) θα υποδεχτεί την Προοδευτική και στις 11/09 εκτός έδρας με την Καλλιθέα. Με την τελευταία θα δοθεί και ρεβάνς, ενώ αναμένονται απαντήσεις από Πανιώνιο και Ατρόμητο για τεστ στην Καισαριανή.

 

Ακόμη ο Εθνικός Αστέρας θα δώσει ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι στην Καισαριανή, όπου θα υποδεχθεί την Καλλιθέα, ενώ απάντηση περιμένει από Πανιώνιο και Ατρόμητο Αθηνών για έναν ακόμη παιχνίδι, που θα δοθεί και αυτό στην Καισαριανή.

 

Last modified onΔευτέρα, 29 Αύγουστος 2011 18:28

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep